Splav Kartel  u Beogradu, koji se nalazi na trenutno najpopularnijem keju za noćne izaske leti u Beogradu - na sajamskom keju!

Jedan je od poznatijih splavova u gradu sa odličnim svirkama i novim enterijerom predstavlja pravo osveženje u gradu. Očekuju vas velika gostovanja poznatih pevača i bendova!

Iako jedno od najnovijih mesta na ugostiteljskom nebu Beograda, splav Kartel je od samog početka postavio nove granice kada je ludi noćni provod u pitanju. Već nakon prvih gostovanja jasno je bilo da se radi o mestu koje će vrlo brzo pokupiti simpatije svih istinskih ljubitelja najboljeg provoda i lude zabave. Na njegovoj sceni su se od samog početka mogle videti najveće zvezde domaće muzičke scene, koje su svojim odličnim nastupima vinule splav Kartel visoko među zvezde najboljih beogradskih klubova i splavova. 

splav kartel atmosfera

Već posle prve sezone, splav Kartel je dobio zasluženo mesto među 10 najboljih splavova u Beogradu. Iskusna ekipa koja vodi splav Kartel prepoznala je želje i potrebe mladih ljudi, njihove pretenzije ka vrhunskom provodu i dala im upravo to. Na njegovoj sceni možete videti samo najtraženija imena i muzičare koji znaju kako da naprave atmosferu za pamćenje. Izvođenjem najpoznatijih hitova i neverovatnom energijom oni su učinili da splav Kartel postane drugo ime za nezaboravne žurke koje traju do ranih jutarnjih sati. Osim toga, u moru drugih, sličnih mesta, Kartel se istakao i po vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju koje je uvek spremno da ispuni sve vaše želje.

Moderan ambijent, vrhunsko ozvučenje i osvetljenje doprineli su sveopštem sjajnom utisku. Čim zakoračite na ovaj splav shvatićete koliko je truda uloženo da bi on izgledao kao neki od poznatih svetskih klubova. Trud se isplatio, a publika ga je nagradila nepresušnim poverenjem. Splav Kartel je za vrlo kratko vreme postao omiljeno mesto avanturistima, iskusnim klaberima i svima koji žude za novim iskustvima. On je mesto na kojem ćete zaboraviti na probleme, opustiti se i uživati u društvu najlepših devojaka. Na njemu svi tabui nestaju, a u prvi plan dolazi stvaranje trenutaka koji se pamte čitavog života. 

splav kartel pevaci

Splav Kartel je nedavno dobio potpuno nov izgled i idući u korak s vremenom, svoj prostor učinio zaista posebnim. Njegova fenomenalna bina smeštena je na samom vrhu splava. Moderan enterijer, jedinstven zvuk i pregršt svetlosnih efekata učinili su da svaki nastup dobije jednu potpuno novu dimeniziju. Veliki broj svetlosnih lasera podiže energiju, a vrhunske zvučne mogućnosti mogu parirati nekim od najpoznatijih evropskih klubova. Upravo to je ono što je splav Kartel podiglo na lestvicu više i učinilo da se vrlo brzo upiše na spisak najboljih splavova za letnji provod u Beogradu.

Leto u Beogradu je za mnoge nepresušan izvor zabave. Splav Kartel je i to prepoznao i svojim gostima otvorio vrata gotovo svim danima u nedelji. U njemu ludi provod počinje ranije. Ne morate čekati vikend za izlazak, sreda je idealan dan za najbolju zabavu. Onda se nastavlja sve do vikenda, kada se na Kartelu očekuje prava ludnica. Splav Kartel može da primi do 450 ljudi, što ponekad nije dovoljno, pa se preporučuje da na vreme rezervišete svoja mesta. Mnogi žude da budu deo najboljeg provoda u gradu na splavu Kartel, a to i ne čudi, jer je on mesto koje može mnogo toga da vam pruži. U njemu žurke počinju oko ponoći i traju do 4h ujutru. 

splav kartel rezervacije

Rezervacije na telefone 066/222-151

Lokacija - Splav Kartel

Komentari