Smešten u samom centru grada, u ulici Kralja Petra, restoran Manufaktura svojim gostima nudi kombinaciju prijatne i opuštene atmosfere i savršenih domaćih obroka. Ono što ovaj restoran ističe od drugih je to što oni za svoje goste spremaju tradicionalna jela po starinskim receptima od pažljivo biranih sastojaka. Vrsni kuvari ovog restorana za pripremu savršenih specijaliteta koriste samo domaće namirnice koje su organski uzgojene. 

Restoran Manufaktura svojim gostima nudi mogućnost da u hladnoj kuhinji probaju i kupe najukusnije balkanske specijalitete. Probajte preukusno meso mangulice, organski gajeno voće i povrće, raznovrsne sireve iz svih krajeva Srbije. Ljubazni konobari ovog restorana uvek su vam na raspolaganju da vam pomognu u odabiru odgovarajućeg domaćeg vina iz čuvenih srpskih vinarija. 

Opuštena atmosfera u Manufakturi idealna je za mirne porodične ručkove, ali i za poslovne sastanke ukoliko svojim poslovnim partnerima želite da približite gastronomsku ponudu Srbije. Ovde možete probati ukusna jela ispod sača, meso sa ražnja ili sa roštilja. 

Osim srpskih domaćih specijaliteta na meniju ovog restorana se mogu naći i makednoska, bugarska ili grčka jela. Dakle, u restoranu Manufakura ima za svakog po nešto. Nakon što ste isprobali vaša omiljena jela ili pak ona koja jedete po prvi put imate mogućnost da uživate u poslasticama koje će vas vratiti u detinjstvo, u kuhinju vaše bake. 

Restoran Manufaktura je nastao kao ostvarenje želje da se radost iz kuhinje preko vašeg tanjira prenese i na vas. Zato se opustite, dođite i uživajte u domaćim jelima i savršenoj prijatnoj atmosferi.

Enterijer - Restoran Manufaktura

Hrana - Restoran Manufaktura

Cenovnik - Restoran Manufaktura

Lokacija - Restoran Manufaktura

Komentari