Doček Nove godine je posebna prilika kada svi želimo da izgledamo najbolje. Bez obzira na to da li planirate elegantnu večeru, lud provod u klubu, ili proslavu na otvorenom, važno je da izaberete pravu garderobu. Pripremili smo za vas savete kako da se obučete za različite vrste novogodišnjih proslava, kako biste se osećali udobno i izgledali sjajno.

docek nove godine elegantna odeca

Elegantan doček u restoranima

Ako planirate da dočekate Novu godinu u nekom od prestižnih beogradskih restorana, evo nekoliko saveta:

Muškarci: Odelo je uvek dobar izbor za elegantnu večeru. Kombinujte ga sa belom košuljom i kravatom ili leptir mašnom. Ako želite nešto modernije, možete odabrati sako i elegantne pantalone u kontrastnim bojama.

Žene: Duge večernje haljine ili koktel haljine su savršen izbor za ovakve prilike. Birajte haljine od luksuznih materijala kao što su svila, čipka ili saten. Dodajte elegantne štikle i suptilne nakit kako biste upotpunili izgled.

docek nove godine u klubu odeca

Provod u klubovima i barovima

Za nezaboravan noćni provod u nekom od beogradskih klubova ili barova, obucite nešto što je istovremeno moderno i udobno:

Muškarci: Kombinujte moderne košulje sa stilskim farmerkama ili pantalonama. Dodajte kožni kaiš i elegantne cipele kako biste upotpunili izgled.

Žene: Mini haljine, kombinezoni ili stilizovani topovi sa suknjama ili pantalonama su odličan izbor. Dodajte visoke potpetice i statement nakit kako biste se izdvojili u masi.

docek na otvorenom odeca

Proslave na otvorenom

Ako planirate da dočekate Novu godinu na nekom od beogradskih trgova ili u parkovima, obavezno se obucite slojevito i udobno kako biste se zaštitili od hladnoće:

Muškarci: Topla jakna, vuneni džemper, farmerke ili tople pantalone i udobne čizme su ključni za proslave na otvorenom. Ne zaboravite kapu, šal i rukavice.

Žene: Duga topla jakna ili kaput, slojevita odeća poput džempera i majica, tople pantalone ili suknje sa debelim čarapama. Dodajte udobne čizme, kapu, šal i rukavice kako biste ostali topli.

Saveti za stilizovanje

Bez obzira na to gde planirate da proslavite Novu godinu, evo nekoliko univerzalnih saveta za stilizovanje:

Odaberite udobnu obuću: Bez obzira na to koliko su vaše cipele ili čizme moderne, važno je da su udobne, jer ćete verovatno dugo stajati i plesati.

Dodaci: Dodaci mogu učiniti da vaša kombinacija izgleda kompletnije. Birajte nakit, torbice i kaiševe koji se uklapaju sa vašom odećom.

Frizura i šminka: Vodite računa i o frizuri i šminki. Za elegantne večeri, klasične frizure i suptilna šminka su dobar izbor. Za noćne izlaske, možete biti hrabriji sa stilizovanjem i bojama.

Doček Nove godine je prilika da zablistate i pokažete svoj stil. Bez obzira na to gde planirate da provedete ovo veče, izaberite garderobu koja će vam omogućiti da se osećate udobno i samouvereno. Pratite naše savete i dočekajte Novu godinu sa stilom!

Na sajtu Gde Izaći pronađite i rezervišite savršen provod za doček Nove godine!

Galerija

Komentari