Za najnovije informacije o budućim događajima i dočeku Nove godine 2025., pratite naš sajt Gde Izaći.

natasa bekvalac


2024. Hotel Crowne Plaza Beograd

Prošle godine, Beograd je blistao u sjaju luksuza i zvukova uz specijalnu gošću, Natašu Bekvalac, koja je svojim nastupom u hotelu Crowne Plaza učinila doček nezaboravnim. Ova muzička diva, poznata po svojoj energičnosti i melodijama koje osvajaju publiku, ispunila je balsku dvoranu ovog ekskluzivnog hotela do ranih jutarnjih časova.

Hotel Crowne Plaza, smešten u srcu poslovne četvrti Novog Beograda, pružio je prostor od 800m² za proslavu, uz dodatnih 500m² predprostora, što je bilo dovoljno za sve goste koji su želeli da se pridruže ovoj čaroliji. Uz vrhunsku uslugu, bogatu ponudu hrane i pića, kao i profesionalno osoblje, Nova godina je bila upravo onakva kakvu su gosti zamišljali.

Natašina karijera obiluje sjajnim trenucima i duetima sa poznatim imenima poput Coby-ja, Magla benda i Emine Jahović. Njen harizmatični nastup i prepoznatljiv glas učinili su ovaj doček nezaboravnim, ostavljajući trajne uspomene.

2023. - Budva, klub Ambiente

Nataša je svojim energičnim nastupom i hitovima oduševila publiku u Budvi, stvarajući nezaboravnu atmosferu za doček Nove godine.

2022. - Beč, hotel Hilton

Beč je bio domaćin Natašinog spektakularnog nastupa u luksuznom hotelu Hilton, pružajući posetiocima nezaboravnu kombinaciju muzike i elegantne zabave.

2020. - Beograd, Hyatt Regency

Nataša je svojim hitovima i energičnim nastupom u Hyatt Regency-u u Beogradu oduševila goste, pružajući im nezaboravnu novogodišnju noć punu emocija i zabave.

2019. - Zaječar, trg

U srcu Zaječara, Nataša je sa svojim bendom priredila spektakularan doček Nove godine na trgu, privlačeći hiljade posetilaca svojim hitovima i energičnim nastupom.

2018. - Zaječar, otkazano

Iako planiran, Natašin nastup za doček Nove godine u Zaječaru je bio otkazan zbog promena u njenom rasporedu nastupa.

2017. - Beograd, klub Gotik

Nataša je četvrti put za redom u Novogodišnjoj noći nastupila u klubu Gotik, pružajući nezaboravnu zabavu svojim fanovima uz energičan repertoar i emotivne balade.

2016. - Beograd, Hyatt Regency

U jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu, Nataša je svojim hitovima i harizmatičnim nastupom stvorila nezaboravnu novogodišnju atmosferu za sve prisutne goste.


Galerija

Komentari