SAZNAJ GDE NASTUPA CECA RAŽNATOVIĆ ZA DOČEK NOVE GODINE 2025

Pratite naš sajt Gde Izaci kako biste saznali gde će Ceca Ražnatović praviti doček za Novu godinu 2025. Uzbuđeni smo što će jedna od najvećih zvezda regiona ponovo obradovati svoje fanove spektakularnim nastupom. Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog događaja!

ceca raznatovic docek

Ceca Ražnatović, ikona balkanske muzike, svojom harizmom i moćnim glasom već decenijama osvaja publiku širom regiona. Njeni koncerti su prava atrakcija, privlačeći hiljade obožavalaca koji žele da uživaju u njenim hitovima i energičnom nastupu.

Sa bogatom karijerom i velikim brojem hitova, Ceca garantuje spektakularan provod koji se pamti. Njeni koncerti su mesto gde se sjedinjuju ljubitelji dobre muzike, a atmosfera koju stvara svojom pojavom na sceni ostavlja snažan utisak na publiku.

Bilo da ste dugogodišnji fan ili tek otkrivate njen talenat, koncerti Cece Ražnatović su prilika da doživite pravu muzičku legendu na delu i da uživate u nezaboravnom večeru uz njene najveće hitove.

Ceca Nova godina 2024

Kako je Ceca prava muzička ikona na ovim prostorima, interesovanje za ovaj doček bilo je ogromno. Mnogi su iskoristili priliku da dožive ne samo muziku, već i atmosferu, gostoprimstvo i ukuse Zlatibora na jednom mestu.

Pjević Event Centar 2023

Pjević Event Centar na Zlatiboru je ekskluzivan prostor koji svake godine za doček priređuje pravi spektakl. Tako je bilo i 2023. godine, kada je u najluđoj noći nastupala najveća balkanska zvezda - Ceca!

Nova godina 2022

Kako je Ceca najavila, proslavila je Novu godinu u krugu porodice, bez javnog nastupa.

Hotel Majdan, Beograd - 2020

Hotel "Majdan" u Beogradu organizovao je sjajan doček Nove godine, a goste su zabavljali Svetlana Ceca Ražnatović i Sloba Radanović. Ovaj moderan hotel se nalazi na samom ulasku u Beograd, tačno 6 km od centra grada.

Banja Luka - 2018

Svetlana Ceca Ražnatović je za doček Nove godine 2018. nastupila u Banjaluci u klubu Drama arena, zabavljajući publiku dva sata i dvadeset minuta.

Belexpocentar, Beograd - 2015

Ceca je nastupala u ekskluzivnom ambijentu hotela Holiday Inn-Belexpocentar. Gosti su uživali u bogatom meniju i neograničenom izboru pića, uz vrhunsku muziku.

Skupština Srbije, Beograd - 2014

Ceca je besplatno nastupala ispred Skupštine Srbije u Beogradu, poklanjajući svoj nastup svima koji vole njenu muziku.


Galerija

Komentari