Uživanje u najukusnijim obrocima koji su pripremljeni od pažljivo odabranih namirnica bez mesa od sada je moguće i u Beogradu. Mali ušuškani restoran Radost fina kuhinjica smešten je u Pariskoj ulici, sa pogledom na donji Kalemegdan. Ovaj restoran je zaista poseban, a njegova vlasnica se trudi da svakog dana svoje goste dočeka sa nekim novim neobičnim jelom.

Ukoliko ste vegeterijanac ili jednostavno želite da za ručak pojedete zdrav i ukusan obrok ovaj restoran je odličan izbor. Spoj različitih sastojaka uz primesu neobičnih začina nešto je što se retko gde može probati. I nije sve u sastojcima, mnogo toga dolazi od istinske ljubavi prema kuvanju i pripremanju savršeno izbalansiranih obroka. Za pripremu jela u restoranu Radost fina kuhinjica koriste se samo sveže sezonske namirnice, pa ćete tako, ukoliko na pijacama tog jutra ima  bundeve, tikvica ili mlade šargarepe tog dana moći da probate savršene potaže napravljene upravo od tih namirnica. Začini koji jelima daju fantastičan ukus doneti su sa različitih krajeva sveta. 

Restoran Radost fina kuhinjica uređen je tako da pruža jedan poseban osećaj mira i atmosfere koja je opuštajuća. Nesvakidašnji enterijer, začinsko bilje i restaurirani nameštaj su nešto što ovaj restoran podiže iznad drugih njemu sličnih. Prijatna atmosfera, bez buke, glasne muzike i gužve je nešto što stalnim gostima ovog restorana pričinjava veliko zadovoljstvo. 

Ako ste i vi jedan od onih koji ne veruju da zdrava hrana može ujedno biti i ukusna, vreme ja da posetite ovaj restoran. Probajte najukusniji humus, pizza hleb ili topli kremasti potaž od bundeve. Ono što ovaj restoran čini drugačijim je da nemaju stalni meni. Njihov meni je svakog dana drugačiji. Jednog dana probajte vege burgere, drugi put Radost lazanje, a treće neka bude neko neobično iznenađenje. Počastite se domaćom kuvanom rakijom ili šoljom kuvanog vina, a za dezert uzmite fantastični sladoled bez šećera. Shvatićete da se i od povrća možete i te kako najesti, a da pri tom nemate onaj osećaj težine u svom stomaku.

Ovaj restoran nudi spoj čudnih ukusa, najkvalitetnijih namirnica spremljenih sa mnogo pažnje i ljubavi. Osim toga, restoran je pet frendly tako da možete povesti i svog ljubimca i zajedno sa njim uživati u opuštajućoj i prijatnoj atmosferi koja će vas dočekati u restoranu Radost fina kuhinjica.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Radost fina kuhinjica

Hrana - Radost fina kuhinjica

Lokacija - Radost fina kuhinjica

Komentari