KLUBOVI ZIMI, SPLAVOVI LETI

Beograd je poznat po legendarnim splavovima, mestima gde se celog leta možete provoditi na reci u vrelim letnjim noćima. Ali dosta turista i ljudi koji posećuju Beograd radi noćnog provoda nije upoznat sa činjenicom da su splavovi aktuelni samo u toku letnjeg perioda.

Zimska sezona noćnog provoda u Beogradu traje od početka oktobra pa do sredine maja. U toku zimske sezone su aktuleni klubovi i kafane u zatvorenom prostoru, dok već početkom maja, sa toplijim vremenom, splavovi otvaraju svoja vrata, a klubovi i kafane završavaju sezonu. Letnja sezona provoda na splavovima traje obično do kraja septembra, kada splavovi polako završavaju svoju sezonu, a vrata ponovo otvaraju klubovi i kafane.

Ono što je zanimljivo, to je da dosta zimskih klubova ima svoju letnju varijantu na splavu pod drugim imenom. Tako se Tarapana seli na splav Bridge, klub Gotik prelazi na splav River, klub Kasina je leti na splavu Port, klub Freestyler je leti splav Freestyler, a klub the Bank svoj provod prenosi na splav the Money itd.

Sada vam je jasno kada posećujete splavove, a kada klubove u zavisnosti od perioda godine kada želite provod u Beogradu. Ukoliko želite da saznate uvek aktuelne informacije o programima klubova, splavova i kafana u Beogradu možete posetiti naslovnu stranu gde izaci sajta ili pozvati naš call centar na 066/222-151, 066/222-152 i besplatno rezervisati svoje mesto u bilo kom lokalu.