Već dugi niz godina Beograd ponosno nosi titulu prestonice koja vam može pružiti najbolji noćni provod u ovom delu Evrope. Odmah nakon velikih gradova poput Berlina, Londona, Barselone nalazi se baš on, mali Beograd koji ima veliki broj noćnih klubova, koji pružaju zabavu za sve.

Nije bitno da li imate dvadeset, trideset, četrdeset godina. Bitno je da želite da osetite tu nesavladivu energiju i prepustite se maksimalnom uživanju.

Vrhunska domaća i strana muzika, profesinalno ozvučenje i osvetljenje, kao i veliki broj lepih devojaka čekaju vas u nekim od najboljih beogradskih klubova.

Dođite i sami se uverite zašto baš ovi klubovi nose titulu najboljih među najboljima.

KLUB TARAPANA

Čuveni beogradski klub kafana Tarapana predstavlja neizaobilazno mesto kada je ludi noćni provod Beograda u pitanju.

Ako zamislite najbolju kafansku atmosferu u kombinaciji sa energijom i izgledom čuvenih klubova dobićete ono što je Tarapanu učinilo jednim od najboljih klubova u gradu. Ona je nesvakidašnji spoj kultne srpske kafane i svetski poznatih klubova.

tarapana sub2

Smeštena u samom srcu grada, u Ulici Kneza Miloša, kafana Tarapana vam pruža užitak kakav ne možete dobiti svuda. U njoj nastupaju samo najveće zvezde sa domaće muzičke scene, pa svaka žurka traje do ranih jutarnjih sati.

Ovde ćete sresti ljude različitih godina, iz različitih krajeva naše zemlje i sveta, ali je svima jedno zajedničko... Svi su došli da bi se proveli kao nikada do tad. Klub Tarapana zahteva casual ili elegance kod oblačenja, pa se potrudite da ispoštujete protokol da ne biste imali problem pri ulasku u klub.

Klub kafana Tarapana predstavlja mesto gde je nezaboravan provod na prvom mestu. Upravo zbog toga u njoj nastupaju samo najbolji. Redovni gosti kafane Tarapana su Aca Lukas, Šako Polumenta, Amar Gile, Katarina Grujuć, Mia Borisavljevi, Milena Ćeranić i mnoga druga zvučna imena sa domaće estradne scene.

tarapana sub5

Ukoliko želite da upoznate Beograd i shvatite zašto nosi epitet grada u kom provod nikada ne prestaje obavezno dođite u Tarapanu. Sigurni smo da ćete već posle prve posete postati njen redovan gost.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja rezervišite svoje mesto on line, putem našeg sajta, ili na brojeve telefona:

 

KLUB KOMITET

Iako jedan od najmlađih klubova u čuvenoj Beton hali, klub Komitet, vrlo brzo je dostigao one koji su započeli svoju priču pre mnogo godina. Od samog početka on je krenuo u najboljem ritmu, ponudivši beogradskoj publici samo najbolje, nastupe vrhuskih izvođača, fenomenalan ambijent, vrhunsku uslugu...

Malo po malo publika je prepoznala kvalitet i prihvatila klub Komitet, pa je danas on jedan od omiljeni mesta za ludi provod u Beogradu. U Komitetu imate priliku da čujete najpopularnije bendove ili pevače sa dugogodišnjim iskustvom poput Ace Lukasa, Lexington banda, Sedativ banda, Alter ego banda i mnogih drugih.

komitet

U njemu možete uživati u društvu najlepših devojaka, a takođe okuplja i ljubitelje dobre muzike i zabave, bez obzira na njihove godine. Samo jedno je bitno, da želite da se opustite i doživite Beograd punim plućima.

Osim odlične zabave, klub Komitet svojim gostima pruža mogućnost da probaju vrhuske kulinarske specijalitete. Najveštijim rukama iskusnih kuvara s mnogo iskustva i ljubavi u njemu se pripremaju jela koja će zadovoljiti ukuse čak i najvećih gurmana.

klub komitet beton hala

Meni restorana sadrži veliki broj jela internacionalnog karaktera, pa će sigurno svako naći za sebe nešto što će mu se dopasti. Klub Komitet je spojio sva uživanja na jednom mestu, dođite i uverite se zašto je on jedan od najboljih klubova u Beogradu.

Ipak, na vreme rezervišite svoje mesto, mnogo je onih koji žele da svoje vreme provedu upravo u Komitetu:


KLUB X.O

Klub X.O je jedan od novijih klubova na mapi noćnog života Beograda. Otvoren je na mestu nekadašnjeg kluba Teatro u Sarajevskoj ulici.

Klub X.O je poznat po gostovanjima velikih zvezda sa domaće muzičke scene i najboljem provodu.

Najsavremenija rasveta i zvuk će učiniti da vaš provod u ovom klubu bude nezaboravan.

klub xo beograd 4

Rezervacije su neophodne, pa se postarajte da na vreme rezervišete svoje mesto u klubu XO.:


KLUB UP 'N' DOWN 

Ako želite nezaboravan provod, najluđu zabavu, najbolji ritam, trenutke koje ćete večno pamtiti, na pravom ste mestu! Klub Up 'n' down nalazi se u strogom centru Beograda u ulici Studentski trg 15. 

Onog trenutka kada zakoračite u ovaj klub kroz vas će početi da struji pozitivna energija, osmeh nećete skidati sa lica dok će vas ritam voziti toliko da će vam jedina misao biti: Wau! Kako je ovde dobro! Mi smo tu da ispunimo sve vaše želje i zato petkom i subotom organizujemo živu svirku sa najpopularnijim bendovima, dok smo nedelju odredili za vas koji uživate u provodu sa DJ-om i najvećih hitovima današnjice. 

klub up and down atmosfera

Rezervacije su neophodne, pa se postarajte da na vreme rezervišete svoje mesto u klubu Up 'n' Down.:


KLUB THE BANK

Beograd je grad koji može svima da ponudi ono za čime žude. Tako je i za ljubitelje nešto drugačijeg zvuka omogućeno da uživaju u fantastičnom noćnom provodu. Jedan od klubova u kojima se pušta vrhunska elektronska muzika i najjači Rnb hitovi jeste čuveni klub The Bank.

Svako ko ga je bar jednom posetio uverio se da on u njemu vlada jedna zaista posebna enegrija. U njemu nećete videti nikoga da se dosađuje, jer vrhunski dj-evi atmosferu uvek drže na maksimumu.

Na njegovom stage-u nalaze se samo najiskusniji dj majstori koji vrlo dobro poznaju puls grada i uvek se trude da sa svakim nastupom odu korak dalje. Ovde ćete čuti samo najbolju Rnb muziku, što ga čini jednim od omiljenih Rnb klubova u našoj prestonici.

Da bi osećaj bio vredan vašeg divljenja, tu je i vrhusnko ozvučenje i osvetljenje, koje klubu daje posebnu moć. Iako je klub The Bank poprilično veliki, može da primi preko 400 ljudi, često ćete čuti da su u njemu sva mesta popunjena. U zavisnosti od onog što želite možete se opredeliti za neki od separea, barskih stolova ili onih sa visokim sedenjem.

Redovni gosti kluba The Bank su iskusni klaberi i klaberke, koji znaju na koji način da podignu atmosferu do samog usijanja. Urbani ritam grada je zaštitni znak ovog kluba.

Ipak, da biste bili deo ove fenomenalne ekipe potrebno je da ispoštujete propisani casual ili elegant dres kod. Splav je za sve svoje goste obezbedio i dovoljan broj parking mesta, a ono što je stranim gostima bitno jeste da konobari i šankeri odlično govore engleski jezik.

Svi uslovi za ludi provod uz najbolju elektronsku muziku su ispunjeni. Ostaje vam samo da rezervišete svoje mesto:

 

KLUB MR. STEFAN BRAUN

Dugogodišnje ugostiteljsko iskustvo, dobro poznavanje navika domaće publike i idealna lokacija pretočene su u pravu magiju i nastao je sada već čuveni beogradski klub Mr. Stefan Braun. Smešten na devetom spratu zgrade u neposrednoj blizini Železničke stanice, ovaj klub predstavlja mesto na koje se svi uvek rado vraćaju.

Svojom energijom, odličnom muzikom i profesionalnom uslugom kupio je poverenje svojih posetilaca i za kratko vreme dobio veliki broj stalnih gostiju.

Atmosfera Stefan Braun

Klub Stefan Braun svojom fantastičnom energijom, nesvakidašnjim izgledom i odabirom samo najkvalitetnije Pop, House i domaće muzike visoko se pozicionirao na klubskoj sceni Beograda. Čim zakoračite u njega uvidećete da njegov jedinstven enterijer, kao i ogromni šank koji se nalazi u samom srcu kluba, ono što ga čini potpuno jedinstvenim i nesvakidašnjim.

U klubu Stefan Braun obavezno probajte čuvene koktele i uživajte dok posmatrate profesionalnog barmena kako spretno barata čašama i flašama dok priprema vaš omiljeni napitak. Upravo oni su u ovom klubu često u samom centru pažnje.

Mr Stefan Braun

Poneseni alkoholom i vrhunskom atmosferom gošće kluba Stefan Braun često znaju da odu i korak dalje, pa užare atmosferu fantasičnim plesom po stolovima. Nemojte se iznenaditi, već se prepustite i uživajte svim čulima.

Ovakav urbani provod i čini Beograd jedinim od najatraktivnijih destinacija kako za domaće tako i za strane goste. Ono što klub Stefan Braun nudi ne može se opisati rečima. To jednostavno treba da doživite...

Zato telefone u ruke i rezervišite svoje mesto na vreme:

Komentari