KLUB XY je najnoviji klub u Beograd, mesto kakvo je nedostajalo glavnom gradu. Diskoteka koja prima više od 500 ljudi, velika gostovanja svake nedelje i savršen program. Klub XY se nalazi na Čukarici u ulici Milorada Jovanovića 9.

Jednačina najboljeg provoda je rešena - XY klub. Na Čukaričkoj padini otvoren je XY klub u kome će posetioci imati priliku da uživo slušaju najveće zvezde domaće muzike. Savršeno dekorisan enterijer, ljubazno osoblje i ozbiljan muzički repertoar samo su neki od aduta XY kluba. Svakog četvrtka u klubu nastupaju najbolji pevači poput Ace Lukasa, Dženana Lončarevića, Rade Manojlović, Leksington benda, dok je petak rezervisan za Zvezde Granda. Subotom će vas zabavljati Marina Visković. Ulaz u XY klub je slobodan, a rezervacije su neophodne.

Veliko otvaranje kluba XY zakazano je za četvratak, 03.04, kada gostuje možda i najveće ime narodnjačeka scene ACA LUKAS. Poznato je kakvu atmosferu pravi kralj beogradskih klubova. U petak nastupaju Jelena Kostov i Petar Mitić, a već u subotu Marina Visković i gost iznenađenja.

Rezervišite svoje mesto za neki od 3 dana otvaranja i uverite se šta znači vrhunski provod.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Klub XY

Komentari