Restoran Tesla, nastao inspirisan našim genijalnim naučnikom, predstavlja jedinstveno mesto u Srbiji. Omažom brilijantnom naučniku, „Teslu" smo vratili tamo gde je oduvek želeo da bude. Ovaj muzej-restoran smešten u srcu grada pružiće vam nezaboravne trenutke: moći ćete vremeplovom da zakoračite u doba kada je živeo i stvarao čuveni Nikola Tesla, zahvaljujući digitalnim turama koje će vam neposredno približiti njegov život i delo.

Otvoren za različite ukuse i senzibilitete, restoran Tesla vam omogućava da uživate u autentičnim internacionalnim specijalitetima uz raznovrsni muzički program, počevši od pop, rok muzike, preko dj večeri, tematskih žurki i promocija.

Restoran Tesla je idealno mesto za ručak posle posla ili zagrevanje za noćni život.

Meni je osmišljen u saradnji sa pokretom "Guerrilla fooding” koji se sastoji od autentičnih jela koja možete probati samo u restoranu Tesla, a određenim danima će gosti restorana moći da iskuse tzv. Teslino gastronomsko putovanje kroz specifična jela koje je Nikola Tesla jeo u gradovima u kojima je živeo.

Uz svaki ručak/večeru gosti restorana dobijaju besplatnu turu kroz muzej uz pratnju hostese. Teslin muzej je osmišljen tako da na zanimljiv i interaktivan način sprovede posetioca kroz život ovog legendarnog naučnika. Tura traje 20-ak minuta i uključuje:

  • Teslin život, projekti i zanimljivosti posmatrani kroz mobilnu aplikaciju
  • Kratak dokumentarni film u trajanju od 4 minuta
  • Teslino nebo (iznenađenje)
  • Tesline igre
  • Razni eksponati i replike Teslinih izuma (Teslin toranj, elektromotor, regulator)
  • Gift shop (majice, magneti, šolje, Teslina jonizovana voda na struju)

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Tesla

Hrana - Restoran Tesla

Cenovnik - Restoran Tesla

Lokacija - Restoran Tesla

Komentari