Terminal gastro bar predstavlja mesto čistog hedonizma. Svoje mesto našao je u samom srcu grada, neposredno pored čudesnog Hrama Svetog Save. Na bogatom internacionalnom meniju ovog restorana nalazi se veliki broj ukusnih specijaliteta, a bogata karta pića će učiniti da svako jelo bude savršen spoj najlepših ukusa.

Ovaj restoran svoj život otpočeo je još 2015. godine i od tada je stekao poverenje velikog broja pravih hedonista. Iskusni kulinarski majstori učinili su da on dobije visoko mesto na bogatoj beograskoj restoranskoj lestvici. Osim vrhunske hrane i odlične usluge, u njemu možete u toplim danima uživati i u prelepoj letnjoj bašti iz koje se pruža sjajan pogled na Hram Svetog Save.

Ukoliko volite restorane koji uvek pružaju za užitak više onda je ovo pravo mesto za vas. Njegov Lounge bar i odiše duhom eleganicije, a savremeni elementi čine ovaj prostor idealnim kako za porodične, ručkove sa prijateljima tako i za one ozbiljnije, poslovne priče.

Za sve one koji ne mogu da budu deo našeg ambijenta radimo i dostavu na kućnu adresu. Budite deo pobedničke priče, uživajte u našem keteringu, koji je idealan za sve vrste proslava. Postetite nas i uverite se da je ovo mesto istinskog hedonizma.  

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Terminal

Hrana - Restoran Terminal

Lokacija - Restoran Terminal

Komentari