Beograd je grad koji u svojoj ugostiteljskoj ponudi broji veliki broj manje više sličnih restorana... Ipak jedan od njih je istinski drugačiji... Restoran 5a soba osim interesantnog imena svojim gostima ima mnogo toga da ponudi. Nastao kao produžetak interesantne restoranske priče poznate pod nazivom "4 sobe gospođe Safije", ovaj mali autentični restoran se smestio u samom srcu grada, u Rajićevoj 12.

Neobičan ambijent, sačinjen iz nekoliko delova koji su savršeno uklopljeni jedni s drugim, odlična usluga i savršen meni samo su deo onog što ovaj restoran može da vam ponudi. Za najukusnije specijalitete od mesa, povrća, pečuraka i drugih namirnica brinu se dugogodišnji kulinarski majstori, pa je svaki zalogaj koji izađe iz kuhinje restorana Peta soba pravi raj za nepca. U ovom restoranu svakodnevno se vodi računa da sve namirnice budu najvišeg kvaliteta i pripremljenie po visokim standardima.

Osim u odličnoj hrani ovde možete uživati i u velikom broju vina, koja dolaze iz poznatih svetskih i regionalnih vinarija. Za one koji su za malo istraživanja ukusa tu su i kokteli u kojima možete uživati u lounge prostoru ili prelepo uređenoj letnjoj bašti. Ako vam se osladi boravak u 5oj sobi, u večernjim satima kreće live muzika, pa je uživanje zaista kompletno. Na vama je samo da dođete, a za sve ostalo će se pobrinuti vrhunski ugostiteljski tim, koji će zasigurno restoran 5a soba učiniti posebnim mestom na ugostiteljskoj mapi Beograda. 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Peta soba

Hrana - Restoran Peta soba

Lokacija - Restoran Peta soba

Komentari