Trebalo bi da već znate za nas, pečenjara „Kod Deda Stavre". Za sve one ljubitelje tradicionale srpske kuhinje, onih pravih ukusa koji vraćaju u detinjstvo, e pa to smo baš mi.

Naša pečenjara osim što enterijerom osvaja vaša srca i čini da se osećate kao u svom domu, a to znači opušteno i prijatno, a ono što upotpunjuje taj utisak su naša ukusna jela. Nudimo različite specijalitete koji dolaze iz kuhinje u kojoj kuvari stvaraju upravo tu priču.

Mi ne mislimo samo na odrasle, mi mislimo i na naše najmlađe koji imaju svoj kutak za igru, što je njima najbitnije i zato su često upravo i najmlađi naši gosti. Svaki taj primamljiv obrok, primamljiv specijalitet je dočaran kroz fotografije koje krase naš instagram i facebook profile koji prati veliki broj pratilaca na čemu smo mi veoma zahvalni i zato se trudimo svakim danom sve više, mi uživamo dok stvaramo sva ta jela, ali tu nikada nije kraj kod nas je uvek na ražnju prase, jagnje, a to Vam prenosimo kreativnim videima na našim društvenim mrežama kako biste što pre upravo došli kod Deda Stavre.

Ni jedan obrok ne može da bude bez slatkog zalogaja i dobre čašice pića, a mi to takođe imamo u svojoj širokoj ponudi. Sve ovo mi ažurno i svakodnevnom prenosimo našim gostima putem digitalnih medija, a da biste sve to i sami proverili naš lokal se nalazi na Ledinama u ulici Surčinska Beograd, svakako ne morate da brinete ni za parking jer smo obezbedili mesta za sve.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Restoran Kod deda Stavre

Hrana - Restoran Kod deda Stavre

Lokacija - Restoran Kod deda Stavre

Komentari