Klub Dobrila već dugi niz godina slovi za neke od najboljih i najposećenijih beogradskih noćnih klubova. Uz lep i moderan ambijent, raspoložene goste, korektno osoblje i atmosferu koje odlični izvođači dovode do tačke ključanja, nezaboravan provod u klubu Dobrila vam je zagarantovan.

Žurke u klubu Dobrila organizuju se četvrtkom, petkom i subotom. Njihov početak je oko deset sati uveče, i traju sve do četiri sata ujutru. Muzički repertoar je pravca domaće rock i pop muzike, te u klubu Dobrila možete da poslušate najbolje bendove regiona, poput Balkan Ekspres benda, Superstarsa, Honey and Milk benda, Sevdah-Metal benda, Loco benda, Radijacije, Irene Blagojević, Coolares, Girls, boys and toys i mnoge druge.

Pored odlične muzike, možete da uživate u širokom opsegu vina, koktela, žestokih pića, ili u nekom od sokova i toplih napitaka. Od vina su u ponudi vina iz Australije, Novog Zelanda, iz Italije, Španije, Portugalije, Argentine Čilea... kao i domaća vina. Postoji i bogat izbor žestine, ali bi posebno istakli koktele, pogotovo domaći koktel Razuzdana Dobrila, koji se pravi od pirea jagode, od jabuka, vodke, parfait amoura i penušavca. Pored povećeg izbor vina i žestokih pića u opuštenoj atmosferi, na meniju se nalaze brojni specijaliteti - od raznih vrsta rižota, preko ribe, do klasičnih roštiljskih gurmanluka.

Osoblje u klubu dobrila izdvaja se po svojoj prijatnosti, ljubaznosti i uslužnosti, te sa te strane nećete osetiti nikakve neprijatnosti.

"...nekome majka, nekome devojka, mnogima prijateljica, Dobrila... Uvek vesela i nasmejana, spremna da nahrani, napoji i dobro zabavi..." - ovako o svom malom kutku govore ljudi iz restorana-kluba "Dobrila", a zatim još dodaju da je "Dobrila" danju "kuvarica", a noću "krčmarica" - restoran internacionalne kuhinje radi svakoga dana, a potom ovo mesto postaje klub, ali se specijaliteti kuhinje mogu naručivati i posle ponoći.

Iako klub Dobrila ima kapaciteta da primi do oko 200 gostiju, koji moraju da budu obučeni elegantno (ili barem polu elegantno), a pored toga u Dobrila klubu se uglavnom skuplja malo starija ekipa (od 25+ godina), te nećete zateći mnogo klinaca. Dobrila je često krcata, pa stoga preporučujemo da rezervišete svoje mesto unapred.

Zbog čega da izađete baš u klub Dobrila

  • Zbog fenomenalne atmosfere, pogotovo za ekipu stariju od 25 godina
  • Zbog odličnih bendova koji sviraju domaću rock i pop muziku
  • Zbog velike selekcije odličnih vina i nesvakidašnjih koktela

Zato što ovaj klub, kako godine odmiču, postaje sve popularniji!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Klub Dobrila

Komentari