Kafana Bulevar je novo mesto u gradu koje odiše prelepim ambijentom i sigurno je mesto za dobar provod. Nalazi se u srcu Bulevara Kralja Aleksandra pod brojem 115 (nedaleko od Đeram pijace).

Ono što krasi ovu kafanu je ambijent koji u sebi nosi modernu notu uz udobne separee, pa sve do detalja koji će vas neće ostaviti ravnodušnim i podsetiti na boemske večeri.

Mi vam garantujemo da će vam kafana Bulevar Beograd pružiti nezaboravne noći. Očekuje vas uvek ljubazno i profesionalno osoblje, ali pre svega uvek kvalitetna muzika. Ako ste ljubitelj pop/folk muzike uz najbolje gradske pevače naša vrata su otvorena za vas svakog petka i subote od 22h pa do 03h.

Iako relativno nova, kafana Bulevar pokupila je sve sipmatije Beograđana i obezbedila neodoljiv kafanski provod u srcu glavne prestonice.

Ono što je sigurno, jeste da ćete svakog vikenda uživati u sjajnom provodu i atmosferi po čemu mnogi pamte kafanu Bulevar.

Ako želite da parkirate auto na raspolaganju vam je gradski parking, kao i parking "Vukov Spomenik" koji se nalazi nedaleko. Bilo da slavite rođendan, rođenje deteta ili ipak proslavu vaše firme, kafana Bulevar je tu da vam izađe u susret za sve prilike.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Kafana Bulevar

Lokacija - Kafana Bulevar

Komentari