Nalazimo se na ušću reke Save u Dunav, sa izvanrednim pogledom na simbol Beograda – Kalemegdan. Izdvajamo se po nastupima najvećih domaćih zvezda naše scene, programom koji će prethoditi svakom nastupu, kuhinjom iza koje stoji jedan od najpoznatiojih kuvara današnjice i ambijentom koji odiše luksuzom. Cotier je restoran nastao kao odgovor na dugogodišnje iskustvo našeg tima u ugostiteljstvu i noćnom beogradskom životu. 

Od četvrtka do subote vas očekuje bogat muzički program, profesionalno osoblje restorana i kuhinja koja će probuditi sva vaša čula. Karta pića bogata različitim domaćim i stranim vinima, žestinom najpoznatijih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića. 

Beograd je prestonica dobrog provoda, atmosfere koja vas lako osvoji i priča koje se svako veče iznova pišu. Svaka godina sa sobom je donosila neke nove priče, naročito na obali reka, ali ovog puta napisali smo novu knjigu koju ćete iznova i iznova čitati. Kreirali smo pozornicu popularne domaće muzike po kojoj smo oduvek bili poznati. 

Dobrodošli na splav Cotier!

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Program - Splav Cotier

Enterijer - Splav Cotier

Lokacija - Splav Cotier

Komentari