Nalazimo se na ušću reke Save u Dunav, sa izvanrednim pogledom na simbol Beograda – Kalemegdan. Izdvajamo se po nastupima najvećih domaćih zvezda naše scene, programom koji će prethoditi svakom nastupu, kuhinjom iza koje stoji jedan od najpoznatiojih kuvara današnjice i ambijentom koji odiše luksuzom. Cotier je restoran nastao kao odgovor na dugogodišnje iskustvo našeg tima u ugostiteljstvu i noćnom beogradskom životu. 

Od četvrtka do subote vas očekuje bogat muzički program, profesionalno osoblje restorana i kuhinja koja će probuditi sva vaša čula. Karta pića bogata različitim domaćim i stranim vinima, žestinom najpoznatijih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića. 

Beograd je prestonica dobrog provoda, atmosfere koja vas lako osvoji i priča koje se svako veče iznova pišu. Svaka godina sa sobom je donosila neke nove priče, naročito na obali reka, ali ovog puta napisali smo novu knjigu koju ćete iznova i iznova čitati. Kreirali smo pozornicu popularne domaće muzike po kojoj smo oduvek bili poznati. 

Dobrodošli na splav Cotier!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Splav Cotier

Lokacija - Splav Cotier

Komentari