Volite da u opuštenom i sa stilom uređenom prostoru uživate u najukusnijoj hrani u gradu? Ukoliko je vaš odgovor DA, onda je pravo vreme da prošetate do Savske promenade i posetite restoran Miradouro. Poznat po fantastičnoj kuhinji i jednoj od najlepših bašti u Beogradu ovaj restoran će vam ponuditi uživanje u svakom trenutku koji u njemu provedete.

Restoran Miradouro je smešten između Brankovog i Železničkog mosta, pa ima dva ulaza, jedan koji će vas u restoran dovesti pravo sa šetališta i drugi koji vodi iz Ulice Braće Krsmanivić. Neverovatan pogled koji se sa terase restorana, koja je svega desetak metara udaljena od Save, pruža na reke doprineće vašem svukupnom utisku.

Kulinarska specijalnost restorana Miradouro je portugalska kuhinja, ali ni naša domaća hrana nije zanemarena. Osim ukusnih obroka tipičnih za mediteransku i tradicionalnu porutgalsku kuhinju poput Caldo verde supe, Porutgalskog bifteka sa jajetom,, Portugalskog sablja ražnjića, tu je i veliki izbor jela sa srpskog menija. Probajte ćevape na palenti, ćuretinu s mlincima, a na posletku se zasladite i nekim od ukusnih dezerata poput Portugese Leite Creme, Miradouro saksije, voćne baklave sa sladoledom... Sve ovo i još mnogo toga nalazi se na bogatom meniju ovog fantastičnog restorana.

Osim bogatog menija, restoran Miradouro se može pohvaliti i kartom pića koja broji više od 70 različitih vina iz celog sveta. Upotpunite svoj ručak i uživajte u nesvakidašnjim ukusnima koje za vas spremaju pravi gastronomski znalci restorana Miradouro.

 

Za kompletan užitak tu je i bogat muzički program, pa ćete u relaksirajućoj atmosferi od četvrtka do subote moći da uživate u širokom izboru domaćih i stranih brendova. Dođite, spojte lepo i korisno, uživajte u odličnoj hrani, vrhunskoj usluzi i neverovatnom pogledu i vrlo brzo će baš restoran Miradouro biti vaše omiljeno mesto za porodični, poslovni ili ručak sa prijateljima.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Miradouro

Hrana - Restoran Miradouro

Cenovnik - Restoran Miradouro

Lokacija - Restoran Miradouro

Komentari