Ušuškan u samom srcu grada, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, restoran Mala Kolubara svoje goste dočekuje širom otvorenih vrata. Mali tradicionalni restoran uspeo je da svojim gostima priušti ono za čim mnogi žude, ukuse prave srpske hrane, spremljene po dobro čuvanim starinskim receptima. Čim zakoračite u ovaj restoran vratićete se u detinjstvo i podsetiti na zaboravljene ukuse bakine kuhinje. 

Za sve istinske hedoniste, iskusni kulinarski majstori pripremaju jela od kojih se bude nepca. Titulu najboljih poneli su jagnjetina i teletina ispod sača, a odmah iz njih je tu i svinjsko pečenje, koje svojim mirisom mami da ga probate. 

Osim toga, tu je i pregršt drugih domaćih jela, kao i dezerti koji će vas u potpunosti zadovoljiti. Ipak, svi pravi gurmani znaju da ručak i večera ne mogu da započnu pre pravog aperitiva. U slučaju restorana Mala Kolubara to definitivno treba da bude neka od fenomenalnih domaćih rakija. Jedna je ipak dobila počasno mesto, a to je rakija od kantariona. Ova rakija predstavlja blagodet za čitav organizam i stvara žudnju za još jednom čašicom. 

U restoranu Mala Kolubara možete uživati po veoma pristupačnim cenama, a pored toga ono što vlasnici kao glavni adut ističu takođe su i odlična usluga i prava domaćinska atmsofera. Mnogo je toga što bi se o ovom restoranu još moglo reći. Ipak, najbolje je da ga posetite i sami se uverite se u sve što ovaj sjajni restoran može da vam ponudi. 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Restoran Mala Kolubara

Lokacija - Restoran Mala Kolubara

Komentari