Restoran JaM nosi možda pomalo neobično ime, ipak kada shvatite šta ono znači shvatićete i da mu u potpunosti odgovara - Just a maestro!

Svoje mesto našao je u samom srcu Dorćola, gde sve prave ljubitelje dobrog zalogaja dočekuje širom otvorenih vrata. U predivnom ambijentu koji predstavlja savršen spoj elegancije stvoren je pravi mali gastronomski raj. 

Bilo da tragate za idealnim mestom za porodični, poslovni ili ručak sa prijateljima ili tražite beg i kratak predah od svakodnevnih obaveza , restoran Jam će definitivno ispuniti sva vaša očekivanja. U opuštenom ambijentu sa vrhunskom uslugom i velikim izborom savršenih jela, koja se spremaju od najkvalitetnijih namirinica, poreklom iz Srbije, ovo je mesto idealno za hedoniste i one koji umeju da žive život punim plućima. 

U njemu možete pronoći mir, okrepiti se moćnim koktelima ili jednostavno popiti omiljeno piće. Ipak, sigurni smo, da čim ostetite očaravajuće mirise koji se šire iz kuhinje restorana Jam, nećete odoleti da probate i fantastične specijalitete koje spremaju vrhunski gastronomski majstori. 

A da bi svako jelo bilo raj za dušu tu je i bogata karta pića, koja nudi vrhunska vina, koktele, ali i selekcija najfinijih pića iz celog sveta. Za koktele je zadužen najbolji među najboljima, Maestro barmen, koji po originalnim recepturama priprema pravu magiju u čaši. Probajte ih, otvoriće vam apetiti, učiniće vas raspoloženim i srećnim.

I na posletku, ali ništa manje bitni, tu su fantastični Maestro kolači, koji se prave od najboljih sastojaka, pa ih zato odlikuje punoća ukusa, mirisa i boja. Uz to, poslastičarska tradicija restorana Jam je otišla i korak dalje, pa su tu i najukusniji tartovi i kremovi, koji se pripremaju svakog dana. 

I najslađe za kraj. Svi ljubitelji čitanja i dobrih knjiga ovde imaju kutak za sebe. Totalni hedonizam počinje tamo gde vas poređana na polici čekaju dela iz Monocle serijala, ali i naslovi o dizajnu, arhitekturi i brojni čuveni kuvari... Sve to je tu za vas, ne treba da odete ni korak dalje, sigurni smo da ćete već na prvi zalogaj postati stalni gosti prelepog restorana Jam.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran JaM

Hrana - Restoran JaM

Lokacija - Restoran JaM

Komentari