Strasti su najmoćniji i najmističniji deo ljudskog bića. Jedini deo ličnosti koji nam je dat primarno na rođenju, a koji ceo život težimo da zadovoljimo i ukrotimo.

Sa višedecenijskim iskustvom u ugostiteljstvu, naš tim ima znanje bez konkurencije kako da ovlada vašim iskonskim strastima. Ne želimo da vam otupljujemo čula psihodeličnim enterijerom. Kod nas uživate u restoranu koji je čistih, skladnih linija i jasnih, strasnih boja koje razbuđuju želju, po zamisli arhitekte Ane Mrđenović.

Vlasnički duo Dušan Mrđenović i Ivan Ivanović  kreirali su jelovnik sa najtraženijim kuvarom u ovom regionu - Vanjom Puškarom.

Jelovnik takav da vas vraća u vreme kada ste sve smeli i niste se ničega plašili. Derani odranih kolena i čupavih glava koji sa slašću smažu mast i alevu papriku na hrskavom hlebu su evoluirali i nikada se neće plašiti kompleksa, „dobrog" holesterola i melanholije...

To su stvari za mamine maze. Za naše goste spremamo afrodizijake, tradicionalne slasti detinjstva u muškim porcijama, najbolje komade mesa i najgrešnije deserte.

Nema granica.

Meni smo koncipirali da vam utolimo glad i dominantnu želju za hitnim zadovoljavanjem nagona i potreba. Momentalno.

Brutalna mesa najcenjenijih i  autohtonih vrsta, polako i oprezno ukroćena da postanu podatna i nežna su naša specijalnost. Ne oduzimamo vam pravo na sitost, ne osuđujemo vaš apetit. Vaše tajne želje i grešna zadovoljstva su za nas imperativ. Bilo da vam je potreban snažan jutarnji impuls uz kafu i doručak u zelenilu Karađorđevog parka, ručak u neočekivanoj privatnosti u sred centra grada ili večernje opuštanje od inhibicija uz graffitti mural koji vas podseća na važnost individualnosti.

Rezervacije na telefone 066/222-152

Enterijer - Restoran ID

Hrana - Restoran ID

Cenovnik - Restoran ID

Lokacija - Restoran ID

Komentari