pivnice beograd

Iako je Prag grad u koji ćete otići ako volite da popijete dobro pivo, Beograd mu se sve više približava i, što se tiče ispijanja kvalitetnog piva, ne zaostaje mnogo.

Godinama unazad otvara se veliki broj pivnica u kojima se služi bogat izbor piva odličnog ukusa.

Većina pivnica u Beogradu, pored stranih brendova, nudi i odlična piva domaćih proizvođača, koja ne možete pronaći u kafanama i klubovima.

Da bismo Vam olakšali potragu za vrhunskim pivom, u nastavku teksta vam predstavljamo najbolje pivnice u gradu koje obavezno morate da posetite.


Pivnica Pivara


pivnice beograd pivara

Pivnica Pivara smeštena je u samom centru grada, na adresi Cetinjska 15a, a u pitanju je mesto gde ćete moći da pijete najkvalitetnija piva u gradu, od podneva sve do kasno uveče.

U ponudi Pivare nalazi se čak 15 vrsta piva koja se toče iz buradi, a čak pet vrsta piva se proizvode u domaćim uslovima proizvodnje.

Ono po čemu se ova pivnica razlikuje od drugih jeste to što je specijalna pažnja posvećena skladištenju buradi kako bi piva imala pravi ukus.

Osim kvalitetnih piva ova pivnica nudi i profesionalnu uslugu i enterijer koji će vas oduševiti.

Svake večeri od srede do nedelje u 20 časova počinje muzički program, i to je vreme kada gosti mogu slušati rock and roll i piti pivo sa prijateljima.

Za one koji ipak žele i da pojedu nešto kvalitetno u ponudi su pice koje se savršeno uklapaju uz ovaj napitak, a ukoliko se i vama pije pivo i želite da posetite pivnicu Pivara, rezervišite svoje mesto i posetite je još danas.


Old London Pub


pivnice beograd old london pub

Po ugledu na pabove u Evropi, Old London pub je jedan od najmodernijih i najboljih u Beogradu.

Nalazi se u Ulici Gavrila Principa 46.

Ovaj pab nudi preko 50 različitih flaširanih i točenih piva, pa pravi zaljubljenici u ovaj napitak mogu zaista uživati.

Ovde se često organizuje i gledanje prenosa utakmica popularnih klubova, može se igrati pikado, stoni fudbal ili bilijar, a tokom leta sve to može da se radi u bašti.

Ono što je mnogima veoma bitno, jeste cena.

Ovde se mogu piti piva po veoma povoljnim cenama, pa tako pola litra točenog Lava košta ispod 150 dinara, tek nešto skuplji je točeni Budweiser, dok su Erdinger i Grimbergen nešto iznad 250 dinara.

Zanimljivo je da se može dobiti i pinta piva, u pravom duhu Velike Britanije.

Pored točenih, postoji i velika selekcija flaširanih piva iz nemačkih, meksičkih, holandskih, belgijskih, danskih, českih, i američkih pivara.

Ukoliko niste ljubitelji piva, mogu se piti i kafe, kokteli odličnih ukusa, kvalitetna vina, šejkovi i bezalkoholna pića.

Vikendom se organizuju svirke na kojima nastupaju rok bendovi koji prave odličnu atmosferu

A ako i vi želite da provedete vreme u nekom ovakvom mestu, onda što pre rezervišite svoje mesto u Old London pabu i već za vikend probajte najkvalitetnija piva i slušajte dobar stari rok.


A gde ćete za vikend?


Ukoliko vam ipak ne odgovara da provedete vikend u centru grada, u nekoj od ovih pivnica, posetite naš sajt i pogledajte ponudu, a zatim odaberite lokal i lokaciju koji vam najviše odgovara.

Možda ćete se odlučiti za neki ostalih beogradskih barova u kojima se možete sjajno provesti.

Komentari