Old London pub pretenduje da postane pravi londonski pub u srcu Beograda. 

Tako u Old London pubu možete da uživate u nekom od mnogobrojnih točenih i flaširanih piva dok sa drugarima gledate prenos utakmice vašeg omiljenog kluba, možete da igrate pikado, stoni fudbal ili bilijar, a tokom leta sve to možete da radite u bašti!

Kako kažu uvek raspoloženi bartenderi, u Old London pubu celu Veliku Britaniju mogu vam natočiti u pintu piva. 

Naime, u ovom lokalu se nudi preko 50 različitih vrsta flaširanih i točenih piva (ima sedam vrsta točenih piva), što ga je svrstalo u epicentar zaljubljenika u dobro pivo, ali i sport.

Veoma je bitno istaći da pivo možete dobiti po zaista pristojnoj ceni, pa tako pola litre točenog Lava košta ispod 150 dinara, tek nešto skuplji je točeni Budweiser, dok su Erdinger i Grimbergen nešto iznad 250 dinara. 

Zanimljivo je to da se pored 0.3 i 0.5 litara može dobiti i pinta piva, u pravom duhu Velike Britanije. 

Pored točenih, postoji i velika selekcija flaširanih piva. Pored spomenutih, tu su i Corona, London Pride, Heineken, i mnoga druga poput Iron Troopera i drugih piva iz nemačkih, meksičkih, holandskih, belgijskih, danskih, českih, i američkih pivara.

Bašta u Old London pubu pravo je mesto za ljubitelje jutarnje kafe, bez koje ne mogu da se razbude. A i tokom večernjih prenosa utakmica, pored piva, možete da popijete neki od koktela zavodljivih ukusa, mnoga vina, šejkove i bezalkoholna pića, te neku od žestina.

Vikendom se organizuju kvalitetni rock bendovi koji prave odličnu, prepoznatljivu atmosferu koju na drugim mestima nećete osetiti. 

U ovom beogradskom pubu možete potpuno da se opustite i uživate na svoj način, bez da vas neko pogleda popreko.

Sve u svemu, Old London pub pravo je mesto za vas da uživate u prenosu kvalitetne utakmice gledajući je sa velikog ekrana i projektora, ispijajući hladno pivce za živce i grickajući kikiriki, ili da uz dobro pivo vikendom slušate i kvalitetne nastupe rock bendova.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Old London Pub

Lokacija - Old London Pub

Komentari