pedja medenica nova godina docek 2

Peđa Medenica za DOČEK Nove 2019. godine nastupa u restoranu Stadion Hall.

Kada je pre pet godina prvi put izašao demo snimak pesme „Imam ljubav" na Youtube-u, brzo se pročulo za njenog autora i izvođača, Peđu Medenicu. Od tada pa do danas mnogo toga se promenilo, Peđa je postao enormno popularan, a klubovi gotovo da se otimaju oko toga kod koga će nastupiti.

Ovoga puta, restoranu Stadion Hall Voždovac , pripala je čast da upravo Peđa Medenica peva na dočeku Nove 2019. godine, i da svojim glasom ulepša noć svima koji ovde dođu.

Svi znamo da je Peđa fantastičan vokal i da može da otpeva svaku pesmu, pa je upravo to razlog što je svaki njegov nastup popunjen do poslednjeg mesta.

On će na dočeku Nove godine pevati sve svoje velike hitove, a društvo će mu na bini praviti njegova koleginica Katarina Grujić.

U ponudi ekskluzivnog restorana Stadion Hall Voždovac će biti i svečana večera na bazi švedskog stola, koju će kreirati vrhunski kulinarski tim, ali i neograničeno domaće i strano piće.

Ako ne možete da odlučite gde ćete provesti najluđu noć, onda je ovo prava ponuda za vas. Pošto je mesta sve manje, pogledajte ponudu za doček Nove 2019. godine na sajtu Gdeizaći.com, i odmah rezervišite svoje mesto u restoranu Stadion Hall Voždovac.

Komentari