katarina grujic nova godina docek 2

Katarina Grujić za DOČEK Nove godine nastupa u restoranu Stadion Hall.

Pre samo nekoliko dana objavila je baladu "Bonjour" sa Šakom Polumentom, a od kako se pojavila na estradi Katarina Grujić redovno puni klubove u prestonici i šire. Ovoga puta, traži se karta više i za doček Nove 2019. godine u restoranu Stadion Hall Voždovac, u kojem ona nastupa.

Ova atraktivna brineta osim što sve bolje izgleda, iz godine u godinu je i sve uspešnija. Svojim pesmama osvaja publiku svakodnevno, a naročito je popularna kod muškog pola koji ostavlja bez daha svojom pojavom.

Proslavila se pesmom „Jedno đubre obično" koju će zasigurno otpevati i u novogodišnjoj noći, a sa njom će na bini biti i pevač Peđa Medenica, te se očekuje luda žurka. Miks hitova koje ovaj tandem bude izvodio zadovoljiće ljubitelje svih muzičkih žanrova.

Pored vrhunskih pevača i dobre muzike, restoran Stadion Hall Voždovac nudi i vrhunsku uslugu u fenomenalnom okruženju, neograničeno domaće i strano piće, ali i bogat švedski sto.

Mnogi su već rezervisali svoja mesta u restoranu Stadion Hall Voždovac, a kako bi i vi doživeli veče za pamćenje pogledajte novogodišnju ponudu na sajtu Gdeizaći.com i zauzmite najbolja mesta.

 

Komentari