Uobičajeno je da uvek pišemo o stajlinzima naših lepih pevačica, ali hajde malo da vidimo šta su to za svoje nastupe ovoga vikenda u gradu obukli naši popularni pevači.

Skrećemo vam pažnju na stajlinge kraljeva gradske scene, koji pored toga što uvek oduševe svojim nastupom i zapale atmosferu, pored toga što imaju odlične vokale, veliki su i frajeri i cure odlepljuju na njih.

Pevači se mahom odlučuju za teksas, elegantnu belu košulju ili mačo majčice u crnoj boji.

Pogledajte casual i very cozy muške stajlinge, koji odišu kako suptilnom elegancijom i šmekericom, tako i glam rock stilom.

#Glam rock fazon Filipa Mitrovića

Poznato je da nam je u modnom smislu apsolutni favorit Filip Mitrović i taj njegov sasvim jedinstveni i upečatljivi modni stil, kroz koji zrači njegova posebna harizma i energija.

Ove subote za nastup u kafani Druga kuća Gaučosi bio je kao i uvek moderan i originalan, kao velika glam rock zvezda sa ogrlicama i narukvicama, kao i u teksas košulji, all denim rock stilu.

filip mitrovic 1

#Šmekerski stil Šaka Polumente

Šako Polumenta je ovog vikenda nastupao u klubu Teatro i za svoj nastup odlučio se za kombinaciju ležerne crne pamučne body majčice i teksasa, a u čemu je izgledao vrlo šmekerski i kul.

naslovna za stajling pevaca

#Elegancija bele košulje u režiji Milana Mitrovića

Milan Mitrović je za svoj nastup u istom klubu obukao njeno veličanstvo belu košulju, koja je večni simbol za mušku eleganciju i decentni stil.

milan mitrovic

#All black modno izdanje Ace Živanovića

Popularni Aca Živanović je u klubu Cinema nastuapo u all black modnoj kombinaciji, crnim pantalonama i crnom duksiću, a crna boja je ovoj opuštenoj modnoj kombinaciji dala na misterioznosti i ozbiljnosti.

aca zivanovic

Komentari