Kafana Gaučosi nova je beogradska kafana otvorena početkom jeseni 2014. godine na mestu nekadašnjeg kluba Gaučosi, u ulici Bulevar Vojvode Bojovića 10, kod Kalemegdana.

Kafana Gaučosi savršeno je mesto za noćni provod, jer poseduje idealnu lokaciju na Dorćolu, sa sopstvenim parkingom, prijatnim osobljem i uvek dobrom atmosferom. Autentičan enterijer, sa kožom i drvetom, očaraće vas pri prvom ulasku.

Iako kafanu Gaučosi krasi divan ambijent koji vas podseća na stare beogradske kafane, ali je i dalje moderan, prostran i prijatan, u ovu kafanu ćete dolaziti najviše zbog sjajne atmosfere koja u njoj vlada svakog vikenda.

U kafani Gaučosi česta su i gostovanja velikih muzičkih zvezda, pa i ne čudi zašto ovu kafanu mnogi Beograđani smatraju za nezaobilazno mesto kada žele da iskuse i uživaju u ludom, autentičnom noćnom provodu.

U kafani Gaučosi zabavljaćete se uz odličnu muziku, ispijajući pića po pristojnim cenama, upoznajući nove ljude koji će vam ubrzo postati najbolji prijatelji, a možete upoznati i vašeg budućeg dečka ili devojku. Sve ovo su razlozi da u kafanu Gaučosi navratite i osetite noćni provod koji ne treba propustiti!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Enterijer - Gaučosi

Lokacija - Gaučosi

Komentari