Ovog vikenda, u gradu su nastupale dve veoma popularne pevačice, koje su najveće miljenice gradske publike, a pogotovu njenog muškog dela.

I ovoga puta, napravile su atmosferu za pamćenje, a za svoj nastup, kao i uvek, izabrale ultra sexy i zavodljive modne kombinacije, kojima su nas potpuno oduševile.

Pogledajte eksplozivno all red izdanje neodoljive Kaće Grujić i zavodljivo all black modno izdanje lepotice Ane Kokić:

#Kaća Grujić u vatrenim bojama

Kaća Grujić se za svoj nastup u klubu kafani Tarapana odlučila za usku, na duboki V-izrez haljinu u bujnoj i raskošnoj burgundi nijansi.

Pored toga što jarki kolorit dominira u svim novim kolekcijama čuvenih svetskih modnih kuća, ovo je i jedna od zaštitnih boja Nove Kineske godine, koja je u znaku Vatrenog Majmuna. Brojni modni dizajneri, kao Prada, u svoje nove kolekcije stavljaju simbole Vatrenog Majmuna.

Jedan od njih je i bordo boja, za koju se veruje, da ako se bude nosila u ovoj godini da rasteruje zlo i donosi dobro, "da čuva od uroka", što bi se reklo u našem narodu.

kaca grujic stil

#friz & make up

Kosu je zategla i podigla visoko u konjski rep, a svoju prepoznatljivu, zavodljivu, smokey eyes šminku u crnkasto sivim tonovima uparila je sa nežnom, bebi nijasnom roze karmina.

kaca grujic tarapana 23

#Opasno sexy all black modno izdanje Ane Kokić

Ana je prepoznatljiva po svojim zavodljivim stajlinzima u crnoj boji, i ovoga puta za svoj nastup u kafani Druga kuća Gaučosi nije eksperimentisala sa koloritom.

Izgledala je opasno sexy i zavodljivo u uskoj, mini haljini, sa otvorima i pertlanjem.

ana kokic stajling

#friz & make up

Pustila je svoju ombre nijansiranu kosu da nonšalantno, slobodno i talasasto pada, kao da blagi vetrić prolazi kroz krajeve.

Sivkasto black tonove senke uparila je sa nude karminom, što je jedna veoma nenametljiva i suptilna varijanta.

ana kokic stajling 1

A šta vi kažete, koji vam je stajling bolji, koji vam se više dopada? Onaj od Kaće Grujić u stilu dočeka i pozdrava Novoj Kineskoj godini u znaku Vatrenog majmuna, ili all black opasno sexy izdanje Ane Kokić?

Budite slobodni da svoje mišljenje podelite sa nama u komentarima ispod!

Komentari