Iza nas je dugo i toplo leto. Sunčani dani postaju sve ređi, a pred nama je jesenje i zimsko hladnije vreme.

To je znak da je vreme da na beogradsku ugostiteljsku scenu stupe fantastični i neprevaziđeni klubovi, kafane i barovi. I dok splavovi polako zatvaraju svoje scene na njihovo mesto dolaze one dobro poznate zimske varijante.

port devojke5

Ukoliko se i vi radujete zimi, jer znate da vas baš tada očekuje najjači provod u gradu onda ste na pravom mestu.

Repertoari vaših omiljenih kafana uveliko su popunjeni nastupima najpoznatijih domaćih izvođača, a klubovi vam spremaju sjajne žurke uz vaše omiljene strane i domaće Dj majstore.

Freestyleratmosfera

Letnjih hitovi odavno su osvojili srca publike, koja se sada sa čuvenih letnjih splavova polako seli u svima dobro poznate klubove. Sada je vreme da se prepustite uživanju u vrhunskoj atmosferi za koju su zaduženi iskusni klaberi i klaberke, ali i da krenete u avanture u društvu najlepših devojaka i momaka.

Svoja vrata otvorile su vaše najomiljenije kafane.

Na vodi kafana zapalila je atmosferu nastupima vaših omiljenih izvođača, dok se u Pukni zoro đuskalo uz hitove koji su celo leto vladali scenom.

atmosfera na vodi kafana 2

Za njima ne zaostaje ni kafana Ona moja, kao i Gradska kafana, koja dugo isčekivanu letnju sezonu počinje nastupom sjajnog Amar Gileta.

Brojni elitni restorani i barovi upriličili su večeri za pamčenje spektakularnim nastupima čuvenih domaćih pevača.

devojke onamoja

Ipak, postoje i oni koji su sa nama bili čitavog leta, poput Shisha Hilla i koji su učinili da tople letnje noći budu ispunjene zabavom i odličnim provodom. 

Oni nastavljaju da okupljaju mlade ljude, koji žele da dožive momente za pamćenje.

Shisha hill atmosfera

Ukoliko ste usled novonastale situacije sa Korona virusom i vi više vremena provodili kod kuće, sad je došlo vreme da se upoznate sa novim mestima, koja su beogradsku scenu podigla na viši nivo. 

Neki od njih su splav Move i Konzulat Waterfront. Svojim modernim izgledom i odličnom uslugom oni su za kratko vreme postali neizostavan deo najboljih izlazaka. 

Širok repertoar i odlični pevači učinili su da svako ko ih jednom poseti uvek im se rado ponovo vraća. U njima se može uživati u različitim žanrovima i to preko cele nedelje.

splav konzulat waterfront

Svaki od ovih restorana, klubova, kafana poštuje propise koji se odnose na bezbednost gostiju, pa je broj ljudi ograničen. 

Ukoliko ste se uželeli izlazaka i potrebno vam je da se opustite sada je pravo vreme da to učinite. Ipak, da biste bili sigurni da ćete biti deo ekipe za najbolji provod u gradu potrebno je da na vreme rezervišete svoja mesta. 

Ne dozvolite da drugi uživaju uz nas. Pozovite nas ili rezervišite on line.

Komentari