Prelep pogled na ušće Save u Dunav, Kalemegdanska tvrđava i prijatan povetarac koji uvek pirka na reci predstavljaju glavne adute prelepog splava restorana Move. Inovativan i moderan, restoran Move je odličan izbor za sve prilike. Bilo da u toku dana želite da uživate u omiljenom piću sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima ili tražite mesto sa najboljom gastronomskom ponudom u gradu, jedno je sigurno... Splav Move će ispuniti sva vaša očekivanja.

Splav Move - Jelovnik

Na njegovom bogatom meniju nalazi se veliki broj internacionalnih specijaliteta, ali nisu zapostavljena ni ona domaća, svima dobro poznata. Bilo da se opredelite za jedno ili drugo, znajte da će sva vaša čula dodatno probuditi čaša dobrog vina, koje ćete pronaći na bogatoj karti pića splava Move.

splav move ambijent

Prijatan ambijent i profesionalno osoblje učiniće da svaki trenutak proveden u njemu bude čisto uživanje. U njemu je napravljen savršen spoj elegancije i modernizma, što ga čini odličnim za ljude različitih godina i pretenzija. U njemu će se odlično provesti i oni koji vole mirne ručkove, ali i oni koji žele da uz živu svirku osete čari noćnog provoda.

splav move hrana

Muzika na splavu Move

Za pravu domaćinsku atmosferu zaduženi su poznati bendovi i domaći izvođači, koji svojim širokim repertorarom pesama mogu da zadovolje ukuse svih gostiju, od bekrija do onih koji vole uživanje uz balade i muziku za ples. Naravite savršen spoj, dozvolite da vas ponese osećanje čistog hedonizma.


Splav Move - Parking

Ono što je bitno za sve posetioce ovog splava jeste i to da se u njegovoj blizini nalazi gradski parking, pa će vaše vozilo biti bezbedno. Iskusni ugostitelji znaju kako da dođu do srca svojih gostiju, ljubaznošću, profesionalnom uslugom i odličnom energijom. Upravo to je ono što splav restoran Move stavlja za korak ispred brojnih drugih beogradskih splavova.

Splav Move - Rezervacije

Iako u njemu ima čak do 300 mesta, zbog svega gore navedenog, neophodno je da ipak pre dolaska rezervišete svoje mesto. Posetite ga, sigurni smo da će veoma brzo postati deo vaše omiljene restoranske scene u Beogradu.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Splav Move

Lokacija - Splav Move

Komentari