Za prave hedoniste - Splav Konzulat Waterfront

Splav Konzulat Waterfront doneo je nešto do sada neviđeno kad je zabava na rekama u pitanju. Napravljen od  kombinacije prirodnih materijala svojim gostima nudi savršen izgled, atraktivan i prijatan enterijer, u kojem će se svako osećati ugodno i kome će se rado vraćati. 

Osim fantastičnog enterijera i atmosfere Konzulat Waterfront svojim gostima nudi uživanje u vrhunskim kulinarskim specijalitetima internacionalne kuhinje. O izboru svih namirnica vodi se izuzetna pažnja, a pri pripremi se pazi da se sačuva što više hranljivih sastojaka. Za koje god jelo da se odlučite možete biti sigurni da je njegov kvalitet na najvišem mogućem nivou. 

A ono što splav Konzulat Waterfront ističe u moru drugih jeste posvećenost hedonizmu. Pored odlične hrane, perfektne usluge, muzike i enterijera u znaku globusa sa divnim pogledom na reku, splav Konzulat Waterfront ima i dnevne krevete u kojima se možete zavaliti i prepustiti svim čarima koje nudi ovaj splav. Malo vetra ili kiše neće vam pokvariti užitak jer ovaj splav ima pokretljivi krov koji se brzo sklapa u slučaju nevremena. 

Opuštanje uz reku na Konzulat splavu

Bilo da poželite da na Konzulat splavu uživate u ispijanju prve jutarnje kafe ili da u miru ručate sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima jedno je sigurno, uživaćete u prelepom pogledu na uzburkanu reku, Kalemegdan i grad okupan suncem. Ovaj splav nudi tri stvari u jednoj... On je i kafe i klub i restoran, a kad tome dodate da je Konzulat i noćni splav na reci dobijete savršenu kombinaciju za letnji provod u Beogradu. 

Konzulat Waterfront noću

Osim dnevne varijante ovaj splav nudi i ludi noćni provod. Uživajte u odličnoj muzici, u najboljim koktelima i vrhunskoj usluzi. Na splavu Konzulat Waterfront susreću se razne nacije, kulture, ukusi, pogledi na svet... Ukoliko želite da iskočite iz svakodnevnih obrazaca i želite da proširite svoje vidike znajte da je pravo mesto za vas upravo Konzulat Waterfront. 

Živa svirka i programi realizuju se 5 dana u nedelji, a kada je enterijer splava u pitanju, on ima da ponudi svakom po nešto. Bilo da se opredelite za separee, niska sedenja ili šank, jedno je sigurno, opčiniće vas energija kojom odiše ovo mesto tako da ćete se radovati svakom narednom odlaskom u Konzulat Waterfront. 

Od dodatnih informacija važno je istaknuti da je na Konzulat Waterfront-u moguće plaćati i karticama, da svi konobari i šankeri govore i engleski jezik, kao i da su rezervacije uglavnom potrebne ukoliko želite da osigurate svoje mesto na ovom splavu tokom večeri. 

Konzulat Waterfront adresa

Splav Konzulat Waterfront nalazi se na adresi Ušće bb, na dunavskom keju sa novobeogradske strane, iza Muzeja Savremene Umetnosti, a neposredno pored splava Freestyler. Na ovoj lokaciji ćete lako pronaći i parking, a možete doći i gradskim prevozom, tačnije svim autobusima koji imaju stajališta u blizini Ušća. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Splav Konzulat Waterfront

Lokacija - Splav Konzulat Waterfront

Komentari