Klub Dragstor Play nastavlja svoj rad pod imenom SPLAV PLAY, a najnovija dešavanja na splavu Play možete pogledati OVDE.

Klub Dragstor Play je jedan od najpopularnijih zimskih klubova u Beogradu, mesto na kome svi ljubitelji elektronskog zvuka mogu uživati u nastupima vrhunskih disk džokeja i fenomenalnoj atmosferi. Propoznatljiv je i po svojoj rasveti koja se ne može sresti ni na jednom drugom mestu u Beogradu, a koja posetioce ostavlja bez daha.

Po ugledu na svetske klubove, klub Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing.

U prepunom klubu Dragstor Play uvek možete sresti i poznate face iz javnog života, koje su redovni gosti ovog renomiranog kluba.

Klub Dragstor je uveo potpuno novu dimenziju zabave, miks najboljih DJ-eva, neviđeni lightshow, prefinjeni enterijer, što u kombinaciji sa uvek raspoloženim gostima neponovljiv provod čini neizbežnim. Posetite klub Dragstor i doživite noć za pamćenje.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Klub Dragstor play

Komentari