Splav Blaywatch je jedan od beogradskih splavova sa najdužom tradicijom, a prepoznatljiv je po živim svirkama poznatih bendova i gostovanjima velikih muzičkih zvezda.

Ako ste raspoloženi za provod uz živu muziku poznatih izvođača, onda je splav Blaywatch pravo mesto za vas. Jedan od najposećenijih splavova, svojom veličinom, izgledom i kvalitetom usluge privlači veliki broj domaćih i stranih posetilaca.

Da bismo vam što bolje opisali ovaj splav, dovoljno je reći da predstavlja letnje izdanje kluba Teatro, jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu.

Jasno vam je da splav Blaywatch posećuju ljubitelji domaće muzike. DJ-evi zagrevaju atmosferu na početku, a onda kreće živi nastup, počevši od domaćih pop hitova, a zatim se nastavlja sa narodnjacima do zore. Da bi atmosfera bila što zagrejanija tu su i atraktivne igračice koje će vam mamiti pogled.

Ovo mesto je popularno među svim generacijama, ali mlađima od 20 godina je zabranjen ulaz. Ono što je sigurno, to je da ćete na jednom mestu videti enorman broj lepih i mladih ljudi, što uz odličnu muziku garantuje dobar provod. Vreme je za zabavu i lud provod na vodi!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Lokacija - Splav Blaywatch

Komentari