Klub Kasina by Community, nekadašnji klub Kasina, je jedan od najvećih klubova u Beogradu i svakako klub u koji mnogi preferiraju da dođu kako bi slušali žive svirke. Kasina se nalazi u centru Beograda odmah pored hotela Kasina, preko puta Terazijske česme, u ulici Terazije broj 25.

Stari hotel Kasina nalazio se na mestu današnjeg kluba Kasina by Community, dok je sadašnji hotel Kasina izgrađen davne 1922. godine. Svoj imidž Kasina je stekla kao pivnica, a do skora se i zvala Kasina bar, no ona je i dalje kultno mesto u Beogradu. Zanimljivo je to da iako je sama zgrada u kojoj se Klub Kasina nalazi stara, enterijer samog kluba je veoma moderan.

Naime, ceo ambient kluba Kasina by Community šljašti i sija. Zateći ćete svetlo plavu, ljubičastu, zelenu, rozu, žutu i narandžastu boju, od kojih je svaka postavljena tako da vam upada u oči, no sve izgleda zaista prijatno. Plafoni u klubu su visoki, a pošto je klub veoma prostan i ventilacija kvalitetna, u Kasini nije zagušljivo.

U klubu Kasina by Community koji je urađen na dva nivoa ćete takođe zateći veći broj manjih stolova sa drvenim stolicama ili udobnim separeima. Ispred mesta za sedenje nalazi se veliki šank iznad koga se nalazi disko kugla, a iza mesto za bend. Osvetljenje i ozvučenje su urađeni na veoma visokom nivou. Primetićete da su zidovi ispisani porukama i podsećaju na post moderno umetničko delo. Očigledno je da su vlasnici kluba Kasina uspeli u težnji da ovaj kutak Beograda renoviraju i modernizuju, no i dalje možete zateći stare slike Beograda.

U Klubu Kasina vam se nudi veliki izbor pića, od točenih piva, do koktela, žestine, sokova i energetskih pića.

Muzika u Kasini je uglavnom pop i rock, i to domaći, pa su tako u klubu nastupale zvezde poput Goce Tržan, Nataše Bekvalac, Tonija Cetinskog, Nine Badrić, Aleksandre Radović i mnoge druge, a zanimljivo je da su mnoge estradne zvezde i druge poznate ličnosti ovde česti gosti.

Bitno je napomenuti da je neophodno da se obučete elegantno kako bi imali priliku da u klub Kasina uđete. Naime, u klub nećete moći da kročite obučeni u trenerke ili u patikama, te je najbolje se obući u smart kežual varijatni. Bitno je i da imate više od 23 godine, u suprotnom bićete vraćeni sa ulaza.

Klub Kasina radi i preko dana kada možete da uživate u kafici sa prijateljima ili na pivu sa društvom, no noću tokom živih svirki je vreme kada prava žurka počinje i kada čari kluba Kasina dolaze do punog izražaja!

Zašto da dođete baš u klub Kasina by Community

  • Zbog odličnog muzičkog repertoara
  • Zbog predivnog ambijenta
  • Zbog vrhunske atmosfere koju izvođači, osoblje i gosti u ovom klubu stvore
  • Zbog fenomenalne lokacije u samom srcu Beograda
  • Zbog dugogodišnje tradicije kluba Kasina kao mesta u kome se uvek odlično provodi

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Klub Kasina by Comunity

Komentari