Kafanica Trg sada je Gradska kafana Trg, i nalazi se u samom centru Beograda, zgrada Inexa, Trg Republike 5. Kao prvo lokacija kafane je odlična, sam centar grada, odakle polazi veliki broj noćnih autobuskih linija, pa ako niste autom ili ne želite da vozite pripiti, autobuske stanice su ispred nosa čim izađete iz kafane.

Kafana se sastoji iz 2 nivoa, a po ulasku u kafanu prvi utisak zbog lustera, šanka i celokupnog okruženja je kao da ste ušli u neku krčmu na Divljem zapadu, ali sa krairanim stolnjacima :) Sa jedne strane je prostrani šank, sa druge strane bina za muziku, između su drveni stolovi i drvene klupe za sedenje prošarani barskim stolovima.

Muzika je ozvučena, tako da iako je ovo jedna od najvećih kafana u Beogradu (kapacitet 400 ljudi), gde god da se nalazite bićete u centru zbivanja. Cene su dosta niske, može se reći studentske, pa je kafana popularna među studentima i mlađom populacijom. U ponudi Kafanice Trg se nalazi i svetli i mutni Paulaner, premium nemačko pivo, po izuzetno povoljnim cenama!

U svakom slučaju mesto je odlično za kafansku atmosferu i vredi ga posetiti, najbolje je da sami procenite da li odgovara vašem ukusu.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Cenovnik - Kafanica Trg

Lokacija - Kafanica Trg

Komentari