Kafana Fenjer se nalazi u Karađorđevoj ulici, na oko pedeset metara od Brankovog mosta, sa gradske strane, u prostorijama nekadašnjeg kluba Promaja. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija je ono što karakteriše kafanu Fenjer.

Konobari su u kafani Fenjer odeveni kao braća Daltoni (Pera, Žika i Laza), šankeri kao Šerifi, pa ćete se osećati kao na Divljem zapadu. :)

Svake večeri se organizuje izbor za najveseliju devojku, gde pobednica dobija himnu kafane, besplatnu turu pića za celo društvo za njenim stolom, kao i besplatno šišanje, feniranje i manikir, što je još jedan od razloga zašto se sve devojke u kafani Fenjer opuste i provedu kao nikad ranije.

Pored izbora za najveseliju devojku, svakog petka devojke do 22.30h očekuje koktel dobrodošlice! dok će muškarcima dobrodošlicu poželeti ljubazne i naočite hostese, a iza njih ćete videti konobare - Daltone. U kafani Fenjer nudi se manji broj, ali kvalitetnih i pažljivo odabranih koktela, te možete da izaberete neki od klasika - Long Island Ice Tea, Blue Lagune, Sex on the Beach i nekolicinu drugih.

Svaka grupa gostiju koja ima neku vrstu proslave u ovoj kafani, kao npr. momačko ili devojačko veče, rođendan ili drugu vrstu proslave dobija od kafane Fenjer poklon iznenađenja! Bićemo nevaljali i otrkićemo vam da je iznenađenje mogućnost da se naruči pesma po želji, kao i Milka bombonjera u obliku srca!

Ono što mnoge zanima je kako osoblje tretira goste, pogotovo kada nastanu gužve kao što su one petkom i subotom. Biće vam drago da saznate da će se osoblje u kafani Fenjer maksimalno potruditi da se osećate koliko god prijatno je moguće, kao da i istinski uživate u svojoj proslavi ili tokom noćnog provoda.

Absolute bend je domaći bend u kafani Fenjer, i sačinjava ga jedan čovek na gitari, drugi na klavijaturi, a pevacica Goca je najatraktivniji član Absolute benda. Ovaj bend u mogućnosti je da vam ispuni svaku želju, ali omiljene su im pesme Cece u duetu sa Acom Lukasom - Ne zanosim se ja, zatim pesma Miligrama Vrati mi se nesrećo, Severinina Uno momento, Kada bi me pitali Zorice Brunclik, Još te nešto čini izuzetnom od Miroslava Ilića, kao i mnoge starogradske pesme. Bitno je istaći da bend uvek oslušava publiku, i zna da pogodi pravu pesmu u pravo vreme, te i ovako zagrejanu atmosferu dovede do tačke klučanja!

Bitno je istaći da je u petak i u subotu veče kafana popunjena već oko pola deset, tako da je veoma poželjno svoje mesto rezervisati, i stići na vreme u kafanu (do pola deset).

Zašto da dođete baš u kafanu Fenjer

  • Zbog vrhunskog provoda i fenomenalne atmosfere
  • Zbog koktela dobrodošlice, lepih hostesa i prijatnog osoblja
  • Zbog mnogih iznenađenja i poklona za slavljenike
  • Zbog pristojnih cena pića
  • Zbog odličnog benda koji će rado odsvirati pesmu koju volite

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Cenovnik - Kafana Fenjer

Lokacija - Kafana Fenjer

Komentari