Restoran Downtown je nova zvezda na bogatom ugostiteljskom nebu Beograda. Svoje mesto našao je u Crnogorskoj ulici broj 8. Čim zakoračite u ovaj restoran shvatićete da je u njegovo uređenje uloženo mnogo truda, da bi se dobilo mesto koje je u istom trenutku luksuzno, elegantno, a ipak tako prijatno i opušteno.

Iskusni ugostitelji dobro znaju da ključ uspeha leži upravo u spajanju najvećih ljudskih pasija. Upravo to su i uradili i spojili istinsku ljubav prema dobrom zalogaju sa odličnom muzikom, koja predstavlja pravi raj za dušu. U kuhinji restorana Downtown bar krčkaju se samo najkvalitetniji sastojci, koji su začinjeni velikom dozom ljubavi i najkvalitetnijih začina. Svaki i najmanji miris koji se otme iz ušuškane kuhinje ovog restorana učiniće da vam se probude sva čula i oživi apetit. 

Osim odlične hrane ovde možete uživati i u velikom izboru pića, što će svakom zalogaju dati posebnu, najlepšu notu. Da bi uživanje bilo kompletno u svakom trenutku vam na raspolaganju stoji ljubazno osoblje i raspoloženi konobari koji će se potruditi da već na prvu posetu ovo postane jedan od vaših omiljenih restorana u Beogradu. Posetite ga i uverite se da prava kulinarska magija čeka da bude otkrivena u sjajnom beogradskom restoranu koji nosi naziv Downtown.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Downtown Bar

Lokacija - Downtown Bar

Komentari