Splav restoran Žabar je porodični restoran sa tradicijom dugom dve decenije. 

Nalazi se na jednom od najlepših delova Zemunske obale reke Dunav, u blizini hotela Jugoslavija.

Restoran Žabar je jedan od najekskluzivnijih restorana u Beogradu, gde su najčešći gosti diplomate i poslovni ljudi. Stranci takođe čine veliki procenat posetilaca ovog restorana. 

Vrhunski ambijent, jedinstvena vinska karta sa najboljim svetskim vinima i najraznovrsniji kulinarski specijaliteti ga čine specifičnim i nadaleko prepoznatljivim.

Moderan, pomalo rustičan dizajn je većinom u drvenim elementima, što mu daje posebnu draž i osećaj topline. 

Stolovi su razmešteni pored velikih prozora koji gledaju na reku, pa pored dobrog zalogaja možete uživati i u izvanrednom pogledu. 

Ako sedite u bašti sigurno će vas oraspoložiti patke i ponosni labudovi koji često kruže ovim delom Dunava, a koji se ne libe da priđu veoma blizu splava.

Restoran Žabar već više od dvadeset godina stoji rame uz rame sa najboljim beogradskim restoranima, a njegov kvalitet i te kako opravdava njegovu reputaciju.

Kulinarski specijaliteti su spremljeni sa ljubavlju i pažnjom, a posebno se ističe ćuretina sa mlincima koja je recept samog vlasnika, kao i veliki izbor uvek sveže morske i rečne ribe. 

Predjelo Žabar pruža vam mogućnost da na jednom tanjiru probate veliki broj različitih ukusa, a posebna prednost ovog restorana je što možete i sami kreirati svoje predjelo. 

Dezert „Baka Danin kolač" jedinstven je slatkiš koji možete probati samo ovde i zaista je poseban.

Vinska lista je veliki ponos ovog restorana jer je veoma bogata, a somalijeri sa dugogodišnjim iskustvom preporučiće vam ono koje najviše prija vašem ukusu.

Prelep ambijent, izvanredna hrana, čaša dobrog vina i fantastičan pogled koji zaokružuje celu priču učiniće da vaša poseta restoranu Žabar bude nezaboravna.

Zato rezervišite svoje mesto na vreme i proverite zašto se priča da je ovo jedan od najboljih restorana u Beogradu.

I ne zaboravite da protrljate skulpturu žabe koja stoji ispred ulaza - veruje se da to donosi sreću.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Žabar

Hrana - Restoran Žabar

Cenovnik - Restoran Žabar

Lokacija - Restoran Žabar

Komentari