Restoran Ahh…Riba ima jednostavnu politiku - predstaviti gostima sve čari mora i njegove ukuse na najbolji mogući način.

Koriste se samo najkvalitetniji sastojci i uvek sveže namirnice koje vešte ruke kulinarskih majstora pretvaraju u neverovatna umetnička dela na tanjiru.

Restoran Ahh…Riba izdvaja se svojim jedinstvenim konceptom i načinom poslovanja. 

U sklopu ovog beogradskog restorana nalazi se i restoran koji već godinama posluje u Podgorici pod istim imenom. 

Sa motivom da Beograđane upoznaju sa svim morskim specijalitetima, uspešan model poslovanja implementiran je u beogradski ogranak restorana Ah Riba, na veliko zadovoljstvo ljubitelja ribljih specijaliteta.

Restoran poseduje svoj brod koji ribari po jadranskom moru, a svež ulov se transportuje avionom do Beograda. To je garancija da u ovom restoranu svakog dana možete probati jela napravljenih od provereno svežih namirnica.

Enterijer restorana Ahh Riba usklađen je sa potrebama savremenih ljudi, a ambijent je idealan za poslovni sastanak, porodični ručak ili druženje sa prijateljima. 

Njegova lokacija u samom centru, na Obilićevom vencu, čini ga lako pristupačnim iz svih delova grada.

Kad god se uželite ukusa mora, posetite restoran Ahh…Riba koji će svojim prijatnim ambijentom i izvrsnim morskim specijalitetima učiniti da se osećate kao u nekoj primorskoj konobi.

Takođe, ovaj restoran je i sushi bar pa možete iskusiti najukunije sushi kombinacije.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restroran Ahh... Riba

Hrana - Restroran Ahh... Riba

Lokacija - Restroran Ahh... Riba

Komentari