Naš život ima slani ukus mora. More nam pruža najbolju ribu koja se nalazi u našem restoranu. Aroma ove ribe je naš život, naš život koji ima slani ukus mora.

Naše ruke se brzo kreću svakog dana, tačno znaju šta treba da rade i znaju kako da to najbolje rade. Mi stavljamo ruke na kvalitetne sastojke koje pažljivo biramo svakog dana.

Volimo svoj posao, volimo kuvanje, volimo ljude koji žele dobro jesti i piti. Volimo vrhunski kvalitet, kontinuirano istraživanje najboljih proizvoda, savršenstvo.

"Zajednica je kao brod, svi trebaju biti u pripravnosti preuzeti kormilo!" - Henrik Ibsen  

Upravo vođeni rečima Henrika Ibsena mi smo zajednica, tim, Tim & Fish i preuzeli smo kormilo u naše ruke i to i jeste direktan razlog zašto danas jesmo restoran koji se izdvaja svojim konceptom i načinom poslovanja, gde sa ponosom možemo da upoznamo naše goste sa činjenicom da posedujemo već restoran koji uspešno posluje u Podgorici pod istim imenom i da smo jedni od rektih koji poseduju svoj Brod koji nam omogućuje da sa sigurnošću garantujemo za poreklo i svežinu robe… Upravo sa tog Broda kreće naša priča i ona nam je merilo da je Ahh... Riba uhvatila pravi kurs i da plovimo u dobrom smeru.

Enterijer našeg restorana usklađen je sa potrebama savremenih ljudi. Svojim stilom prostor našeg restorana idealan je za Vaš poslovni sastanak, porodične proslave i okupljanje sa prijateljima. Veoma lep ambijent, ribljeg restorana "Ahh... Riba" uz obilje hrane, pića i dezerta, zagolicaće maštu svih naših gostiju.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restroran Ahh... Riba

Lokacija - Restroran Ahh... Riba

Komentari