Restoran Magaza je mesto gde caruju ukusi... I to oni najlepši! Mesto koje će vas svojim izgledom i specijalitetima naterati da mu se uvek iznova vraćate. Za istinske ljubitelje dobrog zalogaja ovo je, reklo bi se, šlag na tortu. 

Smešten na mestu koje je poznato po odličnom noćnom provodu, u Beton hali, svojim posetiocima ima mnogo toga da ponudi. Nastao kao potreba da se hedonizam doživi u svom još jačem obliku, ovaj restoran je u svoj jelovnik uvrstio jela moderne, ali i ona s tradicionalne srpske trpeze. Spoj savršenih ukusa učiniće da doživite do sada neprevaziđeno gastronomsko uživanje. 

O svakoj namirnici koja uđe u kuhinju restorana Magaza se vodi posebna pažnja, a pod budnim kulinarskim okom iskusnih kuvara stvaraju se prava mala gurmanska remek dela. Osim bogatog jelovnika, za sve goste restorana Magaza tu je i široka paleta pića, počev od flaširanog i točenog piva, pa sve do najkvalitetnijih vina i drugih osvežavajućih napitaka. 

U restoranu Magaza vlada prijatna atmosfera, a enterijer je do detalja uređen, pa ćete imati mogućnost da se potpuno opustite i prepustite pozitivnoj energiji. Osim u odličnoj hrani svoje vreme ćete moći da provedete posmatrajući prelepu reku, koja će doprineti sveopštem odličnom utisku. 

Da bi u potpunosti udovoljili ukusu i najzahtevnijih gostiju restoran Magaza za svoje goste vikendom ima posebno iznenađenje. Dođite i uživajte u nastupima vrhunskih bendova i pevača, uverite se zašto je ovo idealno mesto za vas. Nudimo vam spoj savršenih ukusa i najboljeg zvuka. Verujemo da će već posle prve posete restoran Magaza postati deo vaših omiljenih navika.  

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Magaza

Hrana - Restoran Magaza

Lokacija - Restoran Magaza

Komentari