Sa vama već skoro 30 godina dugu tradiciju dele Azzaro objekti, koju nisu promenili ničim, osim što su iz godine u godinu sve iskusniji i profesionalniji. Naš uigrani tim doveo je sveukupnu uslugu na viši nivo. Radi perfektne saradnje odlučili smo preuzeti novu lokaciju, ali ovaj put na jednoj od najegzotičnijih lokacija u Beogradu i tako je nastao restoran Gardoš. Na mestu gde su se sljubile dve prekrasne reke, Dunav i Sava. Pogled sa samog vrha kraj kule očaraće svakog  posetioca.

Zemunska tvrđava potiče iz ranog srednjeg veka i smeštena je na današnjem Gardošu u čijem središtu je 1896. godine podignuta tzv. "Milenijumska kula". Tema celog objekta bazirana na istoriji lokacije jer je gradska opština Zemun prepoznatljiva po već spomenutom spomeniku.  Kulu su projektovali mađarski arhitekti davne 1896. godine. U kombinovanoj gradnji kamena i opeke, rađena je kao mešavina stilova, sa prevagom elemenata Romanike. Kula visoka 36 metara zasigurno pleni svojim jedinstvenim stilom i lepotom arhitekture i elemenata. Kroz istoriju je bila simbol moći, osmatračnica i vidikovac, a danas jednako uzvišena je u službi umetnosti i kulture. Objekat  je dobio ime po kuli Gardoš na vrhu i samim tim našem profesionalnom timu ljudi otvorio maštu.

Restoran Gardoš ne samo da ima top lokaciju, već je tu uz vas i za vas uvek na raspolaganju naše osoblje koje vredno ispunjava želje svakog ko se odluči baš tu  rezervisati termin u dnevnoj ili večernjoj varijanti a la card restorana, ali i na tom istom mestu možete obeležiti jedan od najsrećnijih dana u životu na filmski način! 

U prijatnom ambijentu i domaćinskoj atmosferi omogućili smo vam da isprobate sve gastronomske ukuse. Pripremili smo Vam nekoliko meni-paketa sa različitim vrstama tradicionalnih jela, velikim izborom pića i mnogim iznenađenjima. 

Rezervišite svoj termin i provedite vreme u prijatnom okruženju svojih najbližih ili nam ispričajte kako zamišljate svoju proslavu iz snova. Spremni smo na svaku vrstu saradnje. Uradićemo sve kako bi Vaše snove pretvorili u stvarnost!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Restoran Gardoš

Komentari