Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novi, luksuzni restoran Despacito na Novom Beogradu, otvoren januara 2018. godine.

Novobeogradski "A blok" bogatiji je za jedinstveni restoran visoke kategorije u ovom delu grada. 

Restoran Despacito smešten je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Delta City-ja, Airport City-ja i mnogobrojnih poslovnih objekata, a tačna adresa je Jurija Gagarina 20đ.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima, mekim i prjatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja, a kapacitet restorana iznosi 120 mesta. 

Za goste kojima smeta duvanski dim obezbeđeno je 60 nepušačkih mesta.

Restoran nudi besplatan parking koji je na raspolaganju gostima, kao i baštu prepunu zelenila koja odiše elegancijom i udobnošću.

Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolagaju kada je u pitanju pomoć ili sugestija oko izbora nekog od specijaliteta, bilo da se radi o prvoklasnoj morskoj ribi, najkvalitetnijem steku ili pak pasti koju sami proizvodimo. 

Uz izvrsnu hranu, koja budi sva Vaša čula, savršeno će se uklopti jedno od mnogobrojnih besprekornih vina koja imamo u ponudi. 

U našem jelovniku naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, dezerta, kao i posebna vegetarijanska jela. 

Gastronomski raj za svačiji ukus i hedonizam su reči koje nas najbolje opisuju.

Ovo je samo deo sadržaja koji Vam pruža restoran Despacito Novi Beograd, a kako biste osetili potpuni užitak i atmosferu, posetite nas, svakog dana od 8 ujutru do ponoći. Dobrodošli!

Enterijer - Restoran Despacito

Hrana - Restoran Despacito

Cenovnik - Restoran Despacito

Lokacija - Restoran Despacito

Komentari