Restoran Chez Nik je idealna fuzija tradicije i modernih trendova. Maštovito osmišljen jelovnik sa fokusom na doručak i inovativan pristup samoj pripremi hrane, omogućava buđenje čula pri prvom zalogaju. 

Ovde uvek možete probati neko novo zanimljivo jelo, jer se jelovnik sezonski ažurira što doprinosi raznovrsnosti izbora namirnica koje potom iskusni kuvari restorana Chez Nik pretvaraju u prava umetnička jela na tanjiru, savršena za prvi jutarnji obrok. 

Restoran Chez Nik se trudi da svojim gostima obezbedi najviši kvalitet i besprekornu uslugu. U tome i te kako uspeva, obzirom na to da se nalazi u samom vrhu najboljih restorana u Beogradu

Enterijer restorana je veoma zanimljiv i moderan, a atmosfera je veoma prijatna i opuštena, pa je tako pogodan za urbane mlade profesionalce, ali i za porodice koje žele da provedu kvalitetno vreme sa svojom decom u mirnom ambijentu ovog kafe-restorana.

U sklopu restorana je i izdvojen deo pod nazivom "Salon Privé”. 

Ovaj salon, sa kapacitetom od 25 gostiju, sjajan je prostor za organizovanje privatnih slavlja, ali i korporativnih proslava i poslovnih sastanka jer je opremljen audio - video tehnikom za potrebe prezentacija i poslovnih sastanaka. 

Pritom je u potpunosti odvojen od ostatka restorana, što mu daje dodatnu intimu i privatnost.

Kada god želite da napravite predah, proćaskate sa prijateljima, ili uradite neki deo poslovnih obaveza u klimatizovanom prostoru sa veoma brzom internet konekcijom, i da pritom uživate u fenomenalnim gastronomskim specijalitetima, restoran Chez Nik je pravo mesto za vas.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Restoran Chez Nik

Hrana - Restoran Chez Nik

Cenovnik - Restoran Chez Nik

Lokacija - Restoran Chez Nik

Komentari