Davne 2001. godine Beograd je postao bogatiji za jedan divni mali restoran, smešten na samoj obali reke, gde ste uz zvuke tamburaša mogli da uživate u odličnim tradicionalnim jelima i pravoj domaćinskoj atmosferi. I dan danas, posle gotovo 20 godina, restoran Čarda Stara koliba okuplja ljubitelje dobrog zalogaja i to na jednom od mesta sa najlepšim pogledom na Savu i Dunav, na čuvenom beogradskom Ušću.

Čim ga ugledate uvidećete da je njegov izgled fascinantan, neobičan i autentičan. Izgrađen od drveta, već godinama prkosi vremenu, čuvajući ono po čemu je prepoznatiljiv i zašto ga domaći gosti obožavaju, toplinu doma i ukus prave domaće hrane. Ukoliko i vi tražite mesto koje će vam pružiti utočište od dosadne gradske buke i gužve budite sigurni da je restoran Stara koliba idealno mesto za opuštanje i uživanje. Iskusni kulinarski majstori koji već godinama grade veliko ime ovog restorana pripremajući svojim gostima samo najkvalitetnije specijalitete učiniće da i vaše gastronomsko zadovoljstvo bude nešto što će vas kupiti čim prvi put okusite pravu magiju na tanjiru. 

Na bogatom meniju se osim ribe nalazi i pregršt ukusnih jela od mesa, koja će probuditi sva vaša čula i učiniti da doživite nezaboravno kulinarsko zadovoljstvo. Probaje lososa sa maslinama u sosu od račića ili pikantnu piletinu sa pršutom, ali ne zaboravite da ostavite i malo mesta za neki od ukusnih dezerata sa menija restorana Čarda stara koliba. 

Čarda Stara koliba idealno je mesto i za razne vrste proslava, jer nudi prostor za oko 70 zvanica, ljubazno osoblje i vrhunsku uslugu. Za kompletno hedonističko iskustvo iskusni ugostitelji su za sve goste ovog malog simpatičnog restorana spremili i posebno iznenađenje. Fantastični tamburaški sastavi za sve goste restorana Stara koliba izvode neke od najlepših, a gotovo već zaboravljenih domaćih pesama. 

Uz odličnu hranu, profesionalnu uslugu i muziku koja je pravi raj za dušu, sigurni smo da će ovaj restorana već posle prve posete postati jedno od vaših omiljenih mesta za uživanje u Beogradu. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Čarda Stara koliba

Hrana - Restoran Čarda Stara koliba

Lokacija - Restoran Čarda Stara koliba

Komentari