Beogradska ugostiteljska scena postala je bogatija za još jedno autentično i veoma upečatljivo mesto, koje nosi naziv Bistro Mali Pijac. Ušuškan u srcu najboljeg gradskog provoda, restoran Mali pijac se smestio u nizu poznatih beogradskih restorana, u čuvenoj Savamali. Posebno dizajniran, uređen po svetskim standardima ovaj restoran predstavlja korak dalje kad je ugostiteljstvo Beograda u pitanju. Put od nekadašnje prodavnice nameštaja u Karađorđevoj ulici do pravog malog gastronomskog raja nimalo nije bio lak...

Ipak, trud i mukotrpan rad se zaista naposletku isplatio. Stvoreno je mesto gde caruju najlepši ukusi i mirisi francuske i nacionalne kuhinje i gde imate priliku da se prepustite čarima čuvenih francuskih i najboljih domaćih vina i koktela. Po uzoru na klubove Tube, Brankow, Mladost i Ludost, Lasta napravljen je i dizajniran ovaj sada već mnogima omiljeni restoran Mali pijac. 

Bilo da poželite da dođete sa porodicom na doručak, tražite kratak predah uz ručak ili želite zagrevanje pred ludi noćni provod, jedno je sigurno, restoran Mali pijac ispuniće sva vaša očekivanja. Svoje ime dobio je po pijacu koji je na njegovom mestu bio početkom 20. veka, a označavao je jedno od najbitnijih mesta za društveni život u gradu. Autentičan ambijent čini ga interesantnim i zanimljivim, a sigurni smo da ćete i vi uočiti metalnu žicu pažljivo savijenu veštim rukama, koja je postavljena na prozorima kao imitacija zavese... Odlična ideja, mora se priznati. 

Posetite ga i uverite se da je ovo mesto koje će vas kupiti već na prvi pogled. I dok uživate u ukusnoj hrani, prijatnom ambijentu i opuštenoj domaćinskoj atmosferi shvatićete da ovaj restoran nosi poseban duh koji će učiniti da već posle prve posete on postane jedan od vaših omiljenih restorana kada je kulinarska scena našeg grada u pitanju. 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Mali Pijac

Hrana - Restoran Mali Pijac

Lokacija - Restoran Mali Pijac

Komentari