Bogata ugostiteljska scena u sebi krije prave dragulje, koji svojim izgledom, gastronomskom ponudom i usugom mogu da pariraju nekim od čuvenih evropskih restorana. Jedan takav upravo je pred vama. 

Kada se na ugostiteljskoj sceni spoje dugogodišnje iskustvo, najkvalitetniji sastojci i fantastičan prostor dobije se čuveni restoran Balašević

Njegov bogati meni oličenje je spoja različitih internacionalnih jela, ali i ukusnih srpskih specijaliteta. Pod budnim okom dugogodišnjih kuvara u njihovoj kuhinji krčkaju se najukusnija jela, koja bude apetit i oživljavaju sva čula. Kvalitet namirnica i tehnologija obrade su takvi da je svaki tanjir prava riznica ukusa i mirisa, koja će zadovoljiti čak i najzahtevnije gurmane. A kako ni jedan obrok ne bi smeo da prođe bez kvalitetnog aperitiva ili vina, potrudite se da sa bogate karte pića odaberete ono najbolje. 

Restoran Balašević je takođe poznat po jednoj od najlepših bašta u Beogradu. Svojom lepotom ona mami hiljade gostiju da svake godine uživaju u zelenilu, cveću i prijatnom povetarcu koji je gotovo uvek prisutan. Da bi upotpunili i u potunosti udovoljili svim zahtevima gostiju, iskusni ugostitelji su odličili da večeri upriliče sjajnom muzikom. 

Nadaleko, restoran Balašević je poznat i po ljubaznom osoblju, koje čini sve da svi gosti u potpunosti budu zadovoljni. Za goste restorana obezbeđen je i parking od čak 100 parking mesta. U restoranu Balašević imate sve, na vama je samo da dođete i u potpunosti se prepustite.  

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Restoran Balašević

Komentari