Prva japanska kafana u Beogradu, Marukoshi, osnovana je u novembru 2015. i nalazi se u Kapetan Mišinoj 37 (Donji Dorćol). To je miran deo centra grada, udaljen samo 10 minuta peške od Knez Mihajlove ulice.

Nudimo autentičnu, zasitnu i priuštivu domaću kuhinju u opuštenoj atmosferi. "Marukoshi" znači "izvan krugova" i baš kao što ime kaže, naš cilj je da pomeramo granice. Nudimo širi izbor jela od tipične japanske kuhinje koja se trenutno nudi u Beogradu. lako je sushi odličan, Japan nudi i druga fantastična jela. U Marukoshiju služimo veliki izbor različitih tipova ukusnih jela kao što su ramen, udon, gyoza, donburi, katsu, japanski kari i dr.

U želji da vam donesemo pravi ukus Japana, našu kuhinju vodi glavni kuvar iz Japana. Zajedno smo posvećeni ideji da odavde odete sa nezaboravnim iskustvom.

Pravimo potpuno domaće ramen nudle jer želimo da vam serviramo autentičan ramen. Takođe sami pravimo i naše gyoza testo, kako bismo mogli da ponudimo odlične mekane, a u isto vreme hrskave gyoze. U ponudi imamo domaću slatku pastu od crvenog pasulja (anko), jer se nadamo da će naši gosti nakon glavnog jela uživati u autentičnim japanskim dezertima.

Nakon svega, idemo van granica uobičajene ponude vegetarijanskih/veganskih jela. lako Marukoshi nudi veliki izbor jela sa mesom, nudimo i veliki izbor vegetarijanskih/veganskih jela koja čine više od trećine našeg jelovnika, kako se niko ne bi osetio zapostavljenim i kako bi svi gosti mogli da uživaju u jelima koja vole, družeći se sa svojim prijateljima.

Konačno, pomeramo granice i kada je u pitanju standardna funkcija restorana. Ne samo da nudimo domaća jela, već po želji, pomažemo našim gostima da sami naprave svoju hranu. Drugim rečima, nudimo časove kuvanja koje vodi naš glavni kuvar iz Japana, stremeći ka tome da budemo ambasadori japanske kuhinje, kao i japanske kulture.

Restoran Marukoshi vas očekuje u želji da zajedno pomeramo granice uživajući u izvrsnoj hrani za dušu i u japanskom ambijentu.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Restoran Marukoshi

Hrana - Restoran Marukoshi

Lokacija - Restoran Marukoshi

Komentari