Beograd je postao bogatiji za još jedan moderan i lepo uređen restoran. U blizni novobeogadske opštine, u Ulici Omladinskih brigada, svoje mesto našao je restoran Košnica. Prijatan ambijent i lepo uređen prostor ovaj restoran čine prijatnim za poslepodnevnu kafu, opuštajući porodični ručak ili večernje druženje sa prijateljima. Smešten u samom centru Novog Beograda, ovaj restoran je odličan izbor bez obzira iz kog dela grada dolazite. Svojim moderno uređenim enterijerom i vrhunskom uslugom ovaj novootvoreni restoran se već polako probija u vrh ugostiteljske scene Beograda. 

U ovom ekskluzivnom restoranu možete uživati u ukusnim specijaltetima, koji će svojim ukusnima oduševiti i najistančanije gurmane. A kako ni jedan ručak ili večera ne mogu da prođu bez kvalitetnih vina, tu je i bogata karta pića na kojoj svako može da nađe ono što voli i što mu prija. 

Restoran Košnica se može pohvaliti enterijerom koji predstavlja odličnu kombinaciju modernog stila, sa upečatljivim detaljima i kontrastom hladnih i toplih boja. U njemu je sve podređeno maksimalnom uživanju i udobnosti gostiji. U sklopu restorana nalazi se lepo uređena bašta, koja predstavlja odlično mesto kada su vreli letnji dani u pitanju. 

Osim odličnog ambijenta, enterijera, hrane i pića za sve goste restorana Košnica pripremljen je i muzički program, što će vaš boravak u ovom restoranu učiniti nezaboravnim iskustvom, pa će već posle prve posete ovaj restoran postati jedan od vaših omiljenih novobeogradskih restorana. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Košnica

Hrana - Restoran Košnica

Cenovnik - Restoran Košnica

Lokacija - Restoran Košnica

Komentari