Beograd je postao bogatiji za još jedan moderan i lepo uređen restoran. U blizni novobeogadske opštine, u Ulici Omladinskih brigada, svoje mesto našao je restoran Košnica. Prijatan ambijent i lepo uređen prostor ovaj restoran čine prijatnim za poslepodnevnu kafu, opuštajući porodični ručak ili večernje druženje sa prijateljima. Smešten u samom centru Novog Beograda, ovaj restoran je odličan izbor bez obzira iz kog dela grada dolazite. Svojim moderno uređenim enterijerom i vrhunskom uslugom ovaj novootvoreni restoran se već polako probija u vrh ugostiteljske scene Beograda. 

U ovom ekskluzivnom restoranu možete uživati u ukusnim specijaltetima, koji će svojim ukusnima oduševiti i najistančanije gurmane. A kako ni jedan ručak ili večera ne mogu da prođu bez kvalitetnih vina, tu je i bogata karta pića na kojoj svako može da nađe ono što voli i što mu prija. 

Restoran Košnica se može pohvaliti enterijerom koji predstavlja odličnu kombinaciju modernog stila, sa upečatljivim detaljima i kontrastom hladnih i toplih boja. U njemu je sve podređeno maksimalnom uživanju i udobnosti gostiji. U sklopu restorana nalazi se lepo uređena bašta, koja predstavlja odlično mesto kada su vreli letnji dani u pitanju. 

Osim odličnog ambijenta, enterijera, hrane i pića za sve goste restorana Košnica pripremljen je i muzički program, što će vaš boravak u ovom restoranu učiniti nezaboravnim iskustvom, pa će već posle prve posete ovaj restoran postati jedan od vaših omiljenih novobeogradskih restorana. 

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Restoran Košnica

Enterijer - Restoran Košnica

Hrana - Restoran Košnica

Cenovnik - Restoran Košnica

Lokacija - Restoran Košnica

Komentari