tropiko bend nova godina docek 2

Tropico bend za DOČEK Nove 2019. godine nastupa u event centru Kopernikus 610.

Trenutno najpopularniji bend u Srbiji, Tropico bend, svojim nastupima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za doček Nove 2019. godine oni će pevati u Beogradu, u event centru Kopernikus 610, gde će prirediti žurku za pamćenje.

Tropico bend je svoju karijeru započeo još 2002. godine, kada su ovi momci, tada mladi i zeleni, krenuli iz Leskovca u Beograd da ga osvoje svojim izvanrednim nastupima. I zaista su uspeli u tome, ne samo da su osvojili Beograd već i celu Srbiju ali i region.

Njihove žurke se ne propuštaju a oni su postali sinonim za odličan provod. Frontmen grupe, Aleksandar Cvetković, poznat kao Sale Tropiko, svojim energičnim nastupima, konstantnim igranjem na bini ali i sjajnim glasom podiže atmosferu gde god da nastupi.

Imaju i brojne hitove, koje publika na njihovim nastupima peva od početka do kraja, što je dovoljan pokazatelj koliko ih ljudi vole. Upravo zbog svega ovoga, od njih se očekuje da u nvogodišnjoj noći naprave spektakl.

Bogata novogodišnja ponuda hrane i pića, ali i besprekorna usluga biće još jedan razlog da se odlučite da baš ovde proslavite dolazak Nove 2019. godine.

Pošto je ulaznica sve manje, pogledajte novogodišnju ponudu na sajtu Gdeizaći.com u rezervišite svoje mesto u event centru Kopernikus 610 na vreme.


Komentari