maya berovic gdeizaci 2%20(1)


Vlasnica je najpopularnijih hitova u novije vreme. Trenutno je jako zauzeta oko organizacije spektakularnog koncerta u Štark Areni 2. novembra. Ove nedelje smo razgovarali sa Mayom Berović. Protekle godine je dovodila atmosferu do usijanja u prestoničkim kafanama poput Gaučosa, ali njena popularnost već dobija tolike razmere da će sasvim sigurno napuniti Štark Arenu. 

 


1. Da li možete da izdvojite pesmu koja Vam je posebno draga?


- Moja omiljena je "Sahara”. Volim mnoge pesme od mojih kolega, koje redovno slušam privatno, a balade su mi omiljene. To ne znači da patim, već da jednostavno uživam dok slušam. Emotivna sam osoba, valjda mi zbog toga takve pesme više prirastaju za srce.

2. Da li fanovi mogu da očekuju novu pesmu u skorije vreme?


- Pre dva meseca je izašao album "Seven” i sudeći prema reakciji publike veoma je lepo dočekan i slušan. Pesma "Neka stvar” dobila je svoje ime kod publike "Beba”, tako da ćemo za neke nove numere sigurno sačekati početak godine. Mada, stalno imam nove pesme koje preslušavam i pokušavam da nađem idealnu.

3. Verujemo da će koncert u Areni biti pravi spektakl, da li možete da nam otkrijete detalj zbog kojeg ćete biti drugačiji od drugih?


- Vredno se radi na organizaciji koncerta u "Štark Areni”. Ono što mogu da vam otkrijem jeste da cela tehnika, tačnije scenografija stiže iz inostranstva. Nedavno je bio kasting za plesače, a uskoro kreće uvežbanje koreografije. Kostimi se rade, a biće tu nekoliko iznenađenja. Interesovanje za koncert je veliko, stoga se ovih dana otvara prodaja karata za sektor 400 Štark Arene i to me posebno raduje.

4. Imate dosta hitova, čime se vodite kada birate pesme?


- Bitno mi je da pesma nešto probudi u meni na prvo slušanje. Kada prvi put stavim slušalice i čujem je, da znam da je to to. Kao kod svake pesme, dešava se da neke stvari zajedno sa svojim timom menjam, da li je reč o melodiji ili samom tekstu. Uvek težimo ka što većem kvalitetu.

5. Šta Vas najviše ispunjava u svom poslu?


- Možda je kliše, ali moja publika mi uvek daje novu energiju. Oni koji se bave ovim poslom znaju da kada izađete na scenu od publike dobijete toliko pozitivne energije da nekada pomislite da možete da letite.

Sigurno je da će Maya Berović obeležiti ovu godinu spektaklom u Štark Areni. S obzirom na to da svaki noćni izlazak u bilo koji prestonički klub ili kafanu ne može da prođe bez barem jednog njenog hita, verujemo da svi jedva čekate 2. novembar.

Mi smo tu da sa vama podelimo sveže informacije o noćnom provodu u Beogradu. Iako ovog puta ne možemo da vam garantujemo da ćete moći da uživate u nastupu Maye Berović tokom zimske sezone, svakako vam preporučujemo da budete uz nas kako bi na vreme rezervisali mesto čim za to ukaže prilika.


Komentari