jana nova godina docek 2

Jana za DOČEK Nove 2019. godine nastupa u hotelu Majdan.

Ubitačan dvojac, Jana i Đani, od kako su snimili pesmu Pevačica, osvajaju klubove u prestonici ali i u inostranstvu. Gde god da se pojave naprave žurku za pamćenje, a tako će biti i u novogodišnjoj noći kada će napraviti pravi spektakl u hotelu Majdan.

Jana uglavnom osvaja dijasporu, i naši ljudi koji žive tamo obožavaju njene nastupe, dok Đani konstantno puni klubove u Beogradu i regionu i njegove pesme pevaju svi, i mladi i oni stariji.

Upravo zato je hotel Majdan odabrao da ugosti baš njih dvoje, jer su zajedno pun pogodak, pa će sigurno u najluđoj noći napraviti žurku za pamćenje.

U sklopu novogodišnje ponude hotela Majdan biće i veliki broj stranih i domaćih pića za sve goste i to u neograničenim količinama. Svečana večera služiće se tokom cele večeri i biće sačinjena od najukusnijih gurmanskih specijaliteta koje će pripremiti pravi kulinarski majstori.

Kada se spoji besprekorna usluga, sjajna novogodišnja ponuda, prelep prostor i najbolji muzički program, onda je to garancija za najbolji doček Nove 2019. godine u Beogradu. Pošto je mesta sve manje pogledajte našu novogodišnju ponudu na sajtu Gdeizaći.com i rezervišite svoje mesto u hotelu Majdan.

Komentari